Sport
NOGOMETAŠI OSIJEKA VEĆ ARHIVIRALI PORAZ U RIJECI

Perošević: Rijeka je trenutno za nas neka druga dimenzija
Objavljeno 24. svibnja, 2015.

Nogometaši Osijeka nakon susreta priznali su kako je njihov nastup bio daleko od očekivanog, ali su također svjesni kako su poraženi od puno kvalitetnijeg suparnika, pa ih tri komada koja su popili na Kantridi nisu previše uzdrmala.

– Čini mi se da smo došli samo kako bismo uljepšali slavlje Rijeci. Istini za volju, treba reći i kako bismo, i da smo bili pravi i zdravi, teško odnijeli bodove s Kantride. I mi znamo što znači igrati pred puno navijača i jasno je da su se oni htjeli oprostiti od Kantride na najljepši mogući način i sve to se vidjelo na terenu. Mi smo, s druge strane, kasnili u svakom duelu, nije to bilo to. Žao mi je što ima igrača u ekipi koji ne uživaju u ovakvom ambijentu, nego im je to teret. I onda nemamo što u principu tražiti na ovakvoj utakmici. Situacija u borbi za opstanak nam je apsolutno jasna. Mi u posljednjem kolu idemo na pobjedu, potvrditi ostanak u ligi, uz malo sreće možda ćemo dohvatiti i osmo mjesto da ne moramo razmišljati o kvalifikacijama. Čini mi se da ova utakmica nije narušila atmosferu u ekipi. Idemo hrabro u posljednju utakmicu - kaže Aljoša Vojnović, kojeg je Ivo Šušak poštedio napora i moguće ozljede u nastavku susreta.

Marin Glavaš uskočio je u momčad u posljednji trenutak zbog ozljede Nermina Jamaka.

– U početku smo se dobro nosili, ali prenaivno smo primili pogotke i to prokletstvo nas prati iz kola u kolo. Dobro igramo, a onda primimo naivne golove. Kada primiš jedan-dva gola, onda se teško vratiti bilo gdje, a posebice kada si na gostovanju. Ništa, već sada smo fokusirani na Slaven Belupo. Napaljeni smo na tu utakmicu i nadam se da ćemo je dobiti. Ovaj poraz na Kantridi ne bi nas u tom smislu smio poremetiti. Naš je cilj bio pokušati uzeti bod u Rijeci, nismo uspjeli i sada se koncentriramo na Slaven Belupo i posljednju utakmicu ove sezone, koja je preslika one prošle.

Antonio Perošević se trudio, radio, ali je često u napadu ostajao usamljen i odsječen, a u takvim okolnostima nikada nije lako igrati.

– Dobro smo izgledali u prvih 20-ak minuta, a onda smo primili pogodak, nakon kojega se sve raspalo. Riječani su kontrolirali cijelu utakmicu i nema se tu što puno reći. Moramo se okrenuti Slaven Belupu jer Rijeka je za nas u ovom trenutku druga dimenzija. Nema tu puno priče, ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti (R.I.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike