Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U BLIZINI GRUBIŠNOG POLJA

Pijani vozač auta skrivio smrt 22-godišnjeg putnika
Objavljeno 24. svibnja, 2015.

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u zadnjim minutama petka dogodila u blizini Grubišnog Polja. Kako priopćava Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, nesreća se oko 23.45 sati dogodila u mjestu Orlovac Zdenački. Za upravljačem Peugeota 307 daruvarskih registracija sjedio je pijani 30-godišnjak. Na ravnom dijelu kolnika, u smjeru Grubišnog Polja, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku (kolnik mokar od kiše koja je padala), vozač je izgubio nadzor nad vozilom te je desnim kotačima zahvatio bankinu, sletio u desni jarak, nakon čega se vozilo preokrenulo i udarilo u betonski stup javne rasvjete. Od siline udara vozilo se zarotiralo oko stupa.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja je smrtno stradao 22-godišnji putnik na stražnjem sjedalu, Alen K. iz Končanice, dok su vozač i 26-godišnji putnik na suvozačevom sjedalu zadobili lake ozljede. Njima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Virovitica, gdje su zadržani na liječenju. Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Bjelovar. Protiv vozača je podnesena kaznena prijava.

Ovo je deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike