Regija
POŽEGA

Radio Vallis Aurea proslavio svoj 21. rođendan
Objavljeno 25. svibnja, 2015.

Radio Vallis Aurea prigodom obilježavanja svojih rođendana uvijek za svoju vjernu slušateljsku publiku organizira veliki koncert na Trgu Sv. Trojstva u Požegi. Taj veliki koncert uvijek ima i humanitarnu notu, a ovaj put sredstva su se prikupljala za Odjel pedijatrije Opće županijske bolnice Požega.

Tamburaški sastav Garavi odlično je počeo koncertnu večer i zagrijao publiku za zvijezdu večeri. Na pozornicu je stigao Halid Bešlić s pratećim orkestrom „Autostop“ i dojmljivim back vokalima, dočekan tisućama uzvika i burnim pljeskom, prema procjenama, 6000 posjetitelja na Trgu Sv. Trojstva. Puno posjetitelja bilo je iz okolnih gradova, Nove Gradiške, Broda, Nove Kapele, Orahovice, Našica i iz cijele Požeštine. Od prve pjesme bilo je jasno da je to publika koja Halida voli i zna sve njegove pjesme, jer su svi uglas pjevali. Halid je vrlo često malo zastao da se čuje publika koja je znala nastaviti i otpjevati sve njegove pjesme.

- U Slavoniju uvijek volim doći, moje pjesme kao što su Lavanda, Čardak i još neke mirišu na slavonski melos, dobro su prihvaćene, a slično je i s prijašnjim hitovima, među kojima su Zlatne strune, Prvi poljubac, Malo je malo dana i druge - kazao nam je dobro raspoloženi Bešlić, koji je u Požegi prvi put gostovao 80-ih godina prošlog stoljeća, a posljednji je put u Požeštini nastupio prije dvije godine u Kutjevu, na obilježavanju Vincelova.

Veselo je bilo i u VIP šatoru koji su organizatori priredili za svoje goste, sponzore i medije, a za odlične koktele, male zalogaje i slastice i ovaj put pobrinulo se osoblje restorana Schon Blick.(AGM Kruna)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike