Regija
ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA FERIČANCI

Povelje i zahvalnice darovateljima krvi
Objavljeno 23. svibnja, 2015.

U općinskoj vijećnici održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Feričanci, koju je otvorio predsjednik Marko Knežević, a na kojoj se okupio velik broj gostiju. Dan općine Feričanci svojim dolaskom uveličali su Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan, Istvan Orsokics, predsjednik Društva južnobaranjskih pograničnih naselja i bivši načelnik mađarske općine Beremend, Dinko Bošnjak, načelnik općine Hrvace, Tomislav Durmić, načelnik općine Zdenci, Goran Đanić, načelnik općine Podgorač, Željko Kovačević, načelnik općine Donja Motičina, Ana Magaš, predsjednica Općinskog vijeća Đurđenovac, i Krešimir Žagar, gradonačelnik Našica. Svi oni su čestitali Dan općine i pohvalili napore čelništva općine u ostvarivanju prioriteta.

O jednogodišnjem radu, planiranim i realiziranim projektima te brizi za društveni i kulturni život općine Feričanci, govorio je načelnik općine Antun Glavaš.

- I sa skromnim proračunom, koji iznosi 2,855.000 kuna, a u suradnji sa Županijom, uspjeli smo zadržati investicijsku razinu te dati poticajnu podršku radu udruga u kulturi i sportu te vatrogastvu i civilnoj zaštiti - naglasio je Glavaš.

Rad općinskog čelništva pohvalio je župan Šišljagić, koji je obećao suradnju i daljnju podršku u ostvarenju novih razvojnih projekata. Naglasio je kako Općina Feričanci može služiti kao primjer dobrog i uspješnog rada, unatoč skromnom proračunu i teškoj godini.

Na kraju svečane sjednice dodijeljene su i godišnje nagrade općine Feričanci. Ove godine Poveljom općine Feričanci nagrađeni su Zvonko Brkić i Vlado Tominac, koji su dali po 75 puta krv. Zahvalnicom su nagrađeni Goran Abičić za 52 puta davanja krvi te Zlatica Vida i Dubravka Božić, iza kojih je po 35 davanja. U programu svečane sjednice sudjelovali su mladi članovi HKD-a Manuel Feričanci.S.Fridl

Možda ste propustili...

U ZVONIMIROVCU SE ULAŽE U “STARU ŠKOLU” I INFRASTRUKTURU

Izgrađen je most, grade se nogostupi

Najčitanije iz rubrike