TvObzor
NOVI SERIJAL DISCOVERY CHANNELA

Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom
Objavljeno 22. svibnja, 2015.
Slavne osobe susrest će se sa surovom divljinom na šest udaljenih lokacija. Od skoka padobranom na Catskill planine, do spuštanja niz litice Utaha i borbe s jakim vjetrom i kišom u Škotskoj

U novom serijalu "Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom", poznati pustolov i avanturist Bear Grylls povest će šest slavnih osoba na najluđe i najudaljenije lokacije u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i diljem svijeta, kako bi im pružio 48-satnu pustolovinu njihova života.

Poznate osobe koje će se družiti jedan-na-jedan s Bearom u pojedinačnim jednosatnim epizodama uključuju: glumca Zaca Efrona ("Susjedi"), glumca i redatelja Bena Stillera ("Tajni život Waltera Mittya"), glumca Channinga Tatuma ("22 Jump Street"), NFL-ovu zvijezdu Deiona Sandersa, glumca Toma Arnolda ("Sinovi anarhije") i voditeljice MSNBC-ja i suvoditeljice emisije "Today" Tamron Hall.

Slavne osobe susrest će se sa surovom divljinom na šest udaljenih lokacija. Od skoka padobranom na Catskill planine, do spuštanja niz litice Utaha i borbe s jakim vjetrom i kišom u Škotskoj, Grylls i njegovi slavni gosti morat će pokrenuti svoje umove i tijela do krajnjih granica kako bi uspješno završili svoje putovanje. Bear Grylls i dalje je jedan od najpoznatijih pustolova na svijetu, a "Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom" spaja njegov avanturizam s nekim od najpoznatijih svjetskih celebrityja u događaj koji ne smijete propustiti.

Pripremio: Nikola KUČARFoto: Discovery

Na Discovery Channelu, 21 sati

AVANTURIST I TV VODITELJ

Bear Grylls engleski je avanturist, pisac i televizijski voditelj. Posebno je postao poznat svojim TV showom “Preživjeti divljinu” na Discovery Channelu, a glavna premisa svake epizode bila je da su Grylls i njegova ekipa prepušteni sami sebi u nekom području gdje je gotovo nemoguće preživjeti, te pokušavaju pronaći put natrag u civilizirani svijet. Nedavno je objavljeno kako će “Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom” biti obnovljene i za drugu sezonu, a od slavnih ličnosti za sada su najavljeni oskarovka Kate Winslett, zatim Kate Hudson, Jesse Tyler Ferguson, Ed Helms, Michelle Rodriguez, James Marsden, Michael B. Jordan i Drew Brees.

Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”