Crna kronika
ODUZEO PREDNOST VOZILU HITNE POMOĆI

Ozlijeđeni medicinska sestra i dijete iz auta
Objavljeno 16. svibnja, 2015.

VIROVITICA - Medicinska sestra i 12-godišnje dijete lakše su ozlijeđeni u sudaru koji se dogodio u četvrtak u poslijepodnevnim satima u Osječkoj ulici u Virovitici. Nezgodu je izazvao 25-godišnji vozač koji je upravljao automobilom Osječkom ulicom u smjeru Suhopolja.

- Pri skretanju kod kućnog broja 227 nije propustio vozilo Hitne pomoći pod rotacijskim svjetlom, koje je dolazilo iz suprotnog smjera a kojim je upravljao 51-godišnjak. Pri tome je došlo do udara vozila Hitne pomoći u stražnji dio automobila 25-godišnjaka, čije se vozilo zanijelo i udarilo u betonsku ogradu, a vozilo Hitne pomoći, također nakon zanošenja, udarilo je u stražnji lijevi bočni dio automobila njemačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak, doznajemo od Josipa Štajdohara, glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

Sva tri su vozača alkotestirana i utvrđeno je da nisu bila pijana. U prometnoj nezgodi ozlijeđeni su 52-godišnja medicinska sestra iz vozila Hitne pomoći i 12-godišnje dijete iz vozila kojim je upravljao 25-godišnjak. S.Lacić

Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

Najčitanije iz rubrike