Mozaik
NOVO DISKOGRAFSKO IZDANJE DUBROVAČKOG BENDA

Silente na osječkom koncertu
23. svibnja predstavlja novi album
Objavljeno 16. svibnja, 2015.

Kino Europa iduće subote, 23. svibnja, ugostit će glazbenu senzaciju, dubrovački pop-rock sastav Silente, a na tom koncertu sve popularniji sastav ujedno će predstaviti i novi album pod nazivom "Neće rijeka zrakom teći".

Naime, nakon odlično primljenoh prvijenca "Lovac na čudesa" nije trebalo dugo čekati Dubrovčane kako bi se opet obratili publici. Sve je krenulo prije više od pola godine sa singlovima "Čudna ili čudesna" i "Kako misliš", koji su osvojili medijski prostor i najavili još jednu uspješnicu ovih talentiranih autora i glazbenika. "Album 'Neće rijeka zrakom teći' sadrži deset potencijalnih i potentnih hitova koje će, sigurni smo, publika objeručke prihvatiti i uglas pjevati u prepunim koncertnim prostorima diljem Lijepe Naše. Kako bi i ovaj album dobio novu dimenziju prepoznatljivosti, pobrinuo se provjereni Nikša Bratoš, koji je obogatio pop-rock izričaj Silentea svježim i inovativnim produkcijskim koloritom", poručuju iz izdavačke kuće Aquarius Records. Kuriozitet albuma je i to što će u početku u prodaji biti dva potpuno različita dizajna omota. Regularno izdanje nastalo je pod "rukom" dubrovačkog dizajnera Andreja Đukića, koji je radio na cjelokupnom vizualnom identitetu Silentea počevši od prvog albuma nadalje. Fotografije koje se nalaze u ovitku djelo su Daria Bandura. Ali uslijedio je nevjerojatan poklon dviju slikarica koje svoj projekt nazivaju "DiobaNaOba" i članovi Silentea su ga ponudili fanovima.

Inače, Silente ima već niz priznanja - osvojeni Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagradu Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub, Nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40 i pobjedu na 62. Zagrebačkom festivalu, što je samo potvrda kvalitete. Novi album promoviraju na hrvatskoj turneji, u sklopu koje će održati i koncert Silente uz Osječko. Vrata kina Europa otvaraju se u 20 sati, a početak koncerta je u 21 sat. Pokrovitelj koncerta je Osječko pivo, a organizator Agencija Luminis.T.Levak

Prodaja ulaznica i u Agenciji Luminis

Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kuna, a na dan koncerta 70 kuna. Za sve studente i učenike cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji uz predočenje studentske iskaznice "X-ice" ili indeksa. Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

- sustav Entrio (www.entrio.hr/outlets)

- Agencija Luminis (Županijska 1, 1. kat - prekoputa konkatedrale) radnim danom od 8 do 16 sati

- Daily news (Kaufland Osijek) - radnim danom od 7 do 23 sata i nedjeljom od 7 do 20 sati

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

Najčitanije iz rubrike