TvObzor
TLC

Moj veliki gojazan predivan život
Objavljeno 15. svibnja, 2015.
Serijal prati Whitney Thore i njezin život u Greensborou, Sjevernoj Karolini, sa svim usponima i padovima, smijehom i suzama koji postaju dio svakodnevice pretile djevojke

U serijalu "Moj veliki gojazan predivan život", koji se premijerno nedjeljom prikazuje na TLC-u pratimo doživljaje Whitney Thore, djevojke koja je visoka tek nešto više od 150 cm i teži 172 kilograma. Još ne tako davno bila je mršava plesačica od 50 kg, no nakon što su joj dijagnosticirani policistični jajnici, u samo devet mjeseci dobila je više od 45 kg. Kilogrami su se samo nastavili skupljati. Whitney se osjećala kao mršava djevojka zatočena u tijelu pretile djevojke.

Noseći se s manjkom samopouzdanja i pritiscima okoline, Whitney nije željela ugasiti strast prema plesu, te je u siječnju 2014. godine objavila video na YouTubeu. Njezin nastup pod nazivom “Fat Girl dancing“ (Debela djevojka pleše) preko noći je postao prava senzacija, a njezin se život iznenada promijenio. Serijal "Moj veliki gojazan predivan život" prati Whitney i njezin život u Greensborou, Sjevernoj Karolini, sa svim usponima i padovima, smijehom i suzama koji postaju dio svakodnevice pretile djevojke. S novim pogledom na svijet, Whitney je odlučila promijeniti sve u svojem životu: izlazi više nego ikad ranije, redovito pleše unatoč svojoj težini, te se pokušava probiti u svijetu u kojem se ljude prosuđuje ovisno o tome koliko kilograma imaju. Nedavno se ponovno doselila k roditeljima u dobi od 30 godina, ali odlučnija nego ikada da ponovno otkrije svoju ljubav prema plesu.

Danas sa svojih 170 kilograma, Whitney ima nov pogled na život, naučila je kako prihvatiti svoje novo tijelo i ponovno zavoljeti sebe samu, potičući i druge ljude da učine isto. Od oblačenja bikinija i odlaska na plažu prvi put u deset godina, do suočavanja s online nasilnicima koji ju pokušavaju posramiti zbog njenog tjelesnog izgleda, Whitney Thore više ne dopušta da joj strah od mišljenja drugih ljudi diktira kako će ona živjeti svoj život.

Pripremio: Nikola KUČAR

“Fat girl Dancing“, ili kako je Whitney Thore otplesala do slave

Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike