Mozaik
U ORGANIZACIJI SPORTSKIH IGARA MLADIH

Prljavo kazalište sviralo
Vukovarcima za Dan grada
Objavljeno 4. svibnja, 2015.

Organizacija Sportskih igara mladih na najljepši moguć način čestitala je Vukovarcima njihov dan i rođendan grada velikim koncertom Prljavog kazališta koji je odličnim koncertom zapalio Vukovar.

Na samom početku koncerta vidjeli smo veliki vatromet koji je također bio dar Sportskih igara mladih, a nakon toga sve je bilo spremno za veliki spektakl na otvorenoj sceni. Veliki broj posjetitelja tako je mogao uživati u odličnom koncertu koji je ispunio samo središte Vukovara.

Popularni Prljavci uvijek su više od samog koncerta, jer ugođaj je uvijek nekako poseban, a što plijeni pozornost mnogih mladih.

- Kad govorimo o protekloj godini, možemo reći da je za nas bila uistinu uspješna. Imali smo mnogo koncerata, mnogo novih pjesama i naš život je posvećen samo Prljavom kazalištu. U ovoj godini objavili smo jedan singl “Tamni slapovi”, koji je prethodnica novog albuma. Prepoznatljiv rukopis “Prljavog kazališta” uvijek je prisutan, tako da svi koji su nas prije voljeli, vjerujemo da će i u buduće biti uz nas. U Vukovaru smo se predstavili s velikom lepezom pjesama, a ovo nije bio naš zadnji dolazak u Vukovar, vjerujemo da ćemo ponovo doći - istaknuo je Mladen Bodalec, frontmen Prljavog kazališta.

- Poklonili smo Gradu Vukovaru jedan lijep koncert Prljavog kazališta, jer je to Vukovar zaslužio i čast nam je da smo dio programa za obilježavanje Dana grada Vukovara - istaknuo je Tihomir Gudić, izvršni direktor Sportskih igara mladih.M.Kokaj

Mladen Bodalec

frontman

U Vukovaru smo se predstavili s velikom lepezom pjesama, a ovo nije bio naš zadnji dolazak u Vukovar, vjerujemo da ćemo ponovno doći.

Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike