TvObzor
RTL TV: NOVA DRAMSKA SERIJA

Hitna - adaptacija slavnog ER-a
Objavljeno 30. travnja, 2015.
Serija prati život šestero liječnika Hitne službe, a jednog od glavnih likova, doktora Douga Rossa, kojeg je u američkoj inačici glumio George Clooney, u ovoj verziji igra Ivan Bosiljčić

Katarina Radivojević i Miki Manojlović predvode odličnu glumačku ekipu nove dramske hit-serije “Hitna“ koja se 5. svibnja u 21 sat počinje prikazivati na RTL Televiziji. Ova sjajna serija srpskih redatelja Dejana Zečevića i Stevana Filipovića adaptacija je slavnog “Emergency Rooma”, odnostno ER-a, a gledatelje će uvesti iza zatvorenih vrata operacijske sale, provesti kroz hodnike Hitne službe i pokazati kako izgledaju požrtvovnost, humanost, velikodušnost i svakodnevica ljudi koji se iz sata u sat bore za nečiji život.

“ER“ je jedna od najpopularnijih serija tvornice hitova Warner Bros. koja je doživjela brojne sezone te iznjedrila mnoga poznata glumačka imena. Prva sezona srpske inačice “Urgentni centar”, snimljena tijekom 2014. godine, bila je jedna od najgledanijih serija godine, a najavljena je i njena druga sezona.

Serija prati život šestero liječnika Hitne službe, a jednog od glavnih likova, doktora Douga Rossa, kojeg je u američkoj inačici glumio George Clooney, u ovoj verziji igra Ivan Bosiljčić. U srpskoj verziji to je lik doktora Arsića. Njegovu veliku ljubav i glavnu sestru odjela glumi sjajna kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Radivojević. Uz njih u seriji glume i Tamara Krcunović, Marko Janjić, Bojan Perić i Ivan Jevtović. U ulozi narednika Ščepanovića je legendarni srpski glumac Miki Manojlović, a epizodnu ulogu imat će i atraktivni srpski maneken i natjecatelj regionalnog “Survivora” Vladimir Vuksanović.

Kako se nose sa životnim pričama pacijenata i međusobnih odnosima opterećenim sadašnjicom? Kako podnose gubitak, do kuda su spremni ići da spase nečiji život i koliko lica imaju ljudska sreća i nesreća? Na sva ta pitanja odgovara ova sjajna serija proizišla iz pera Sare Radojković, koja s prikazivanjem počinje u utorak, 5. svibnja, u 21 sat. Prvi tjedan emitiranja prikazivat će se u od utorka do petka u 21 sat na RTL Televiziji.

5. svibnja u 21 sat

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike