Osijek
PRVA SJEDNICA POVJERENSTVA HDZ-a OSIJEK

Raspušteno svih 14 temeljnih ogranaka gradskog HDZ-a
Objavljeno 29. travnja, 2015.

Vezani članci

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HDSSB-a

Šatvar: HDZ i SDP još su u čvrstoj koaliciji

U ponedjeljak navečer održana je prva sjednica novog Povjerenstva osječkog HDZ-a koju je predvodio stranački povjerenik Ivan Radić. Na njoj su raspušteni svi temeljni ogranci, njih 14, na području grada Osijeka, te imenovani povjerenici i četiri člana povjerenstva za svaki ogranak.

Naime, HDZ je nedavno proveo reviziju članstva na području grada Osijeka i upravo u skladu s tim bit će rađene i nove liste za unutarstranačke izbore koji bi se, prema sadašnjim najavama, trebali održati 30. svibnja, što ima i simboličko značenje kao nekadašnji Dan državnosti.

- Povjerenici i članovi Povjerenstva obnašat će dužnost izvršnog odbora do izbora, a ja ću ih osobno sve obići i prema potrebi s njima održati sastanke kako bi se upoznali sa statutom stranke, komentirao je situaciju Ivan Radić.

Javnost zanima i što će se dogoditi s koalicijom HDZ-a s Đapićevom strankom Desno koja je sklopljena za nadolazeće ponovljene izbore u GČ Jug II. Kako doznajemo, zbog činjenice da je lista za izbore na Jugu II već predana, u ovoj se situaciji neće ništa mijenjati.

- HDZ za 7. svibnja organizira veliki predizborni skup na Jugu II i idemo u sigurnu pobjedu - naglasio je Radić.

Inače, ovaj mladi inženjer građevine ne želi komentirati kuloarska nagađanja kako bi na unutarstranačkim izborima upravo on mogao postati novi predsjednik osječkog HDZ-a. N. Z. Eberhard

Unutarstranački izbori za osječki HDZ najvjerojatnije će se održati 30. svibnja

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike