Osijek
NATJECANJE U OŠ MATE LOVRAKA VLADISLAVCI

Laslovački osnovci pobijedili na drugom međuškolskom kvizu “Jednom davno”
Objavljeno 28. travnja, 2015.

Osnovna škola Mate Lovraka u Vladislavcima bila je domaćin 2. međuškolskog kviza “Jednom davno”. Pedagoginja Željka Mađer kaže kako su domaćinstvo zaslužili zahvaljujući prošlogodišnjoj pobjedi na 1. međuškolskom kvizu pod nazivom “Šetnja Hrvatskom”, koji je održan u Osnovnoj školi Antunovac.

- Prostor održavanja kviza krasili su likovi iz bajki koje su izradili naši razrednici kako bismo dočarali svijet bajki i temu “Jednom davno”… Sudjelovale su četiri škole, a pitanja i igre za kviz osmislili su i izradili voditelji Vlasta Stubičar iz Osnovne škole Antunovac, Katarina Krajnović iz Osnovne škole Laslovo, Josip Mažar iz Osnovne škole Vitor Car Emin Donji Andrijevci iz Brodsko-posavske županije, Tomislav Krizmanić iz Osnovne škole Mate Lovraka Vladislavci - kaže Željka Mađer koja se također uključila u izbor pitanja i igara.

Kviz je bio vrlo uspješan, što se vidjelo kroz iskazano oduševljenje natjecatelja. “Čestitamo učenicima Osnovne škole Laslovo koji su ovogodišnji pobjednici. Za sve natjecatelje pripremili smo nagrade uz sponzore tvrtke Profil, Sygma i Školska knjiga. Sljedeće školske godine dogovoreno je druženje u Osnovnoj školi Viktor Car Emin”, kaže pedagoginja Mađer. D.Pejić

Možda ste propustili...

2. KONGRES HRVATSKOG DRUŠTVA ZA BUBREG OKUPIO 250 NEFROLOGA

Kroničnu bubrežnu bolest ima 12 % populacije u RH, a mnogi ne znaju da su bolesni

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike