Sport
NOGOMET: 2. HNL

Sraz Cibalije i Dugopolja neodlučan
Objavljeno 25. travnja, 2015.

CIBALIA  2 (1)
DUGOPOLJE 2 (1)

VINKOVCI – Stadion HNK Cibalia. Vrijeme sunčano. Teren dobar. Gledatelja: 300. Sudac: Goran Pečarić (Zagreb).
Strijelac: 1:0 Mandić (9), 1:1 Serdarušić (29), 2:1 Vidović (66), 2:2 Režić (77-11m).
Žuti kartoni: Zgrablić, Puljić (Cibalia), Kovač, Krstulović-Opara, Lagator (Dugopolje).
Crveni karton: Ivan Conjar (82) Preoštar start
IGRAČ UTAKMICE: Josip Serdarušić (Dugopolje)

CIBALIA: I. Filipović, Conjar, Zgrablić, J. Filipović, Mišić, Aganspahić, Kujundžija (od 90. Meštrović), Puljić, Mandić (od 85. Uremović), Ottochian, Weber (od 63. Vidović).
DUGOPOLJE: Šolić, Bandalo, Režić, Krstulović-Opara (od 87. Braović), Kovač, Lagator (od 90. Balić), Klarica, Serdarušić, Bajrić (od 70. Ževrnja), Gale, Tokić.

 Još jednu neodlučenu utakmicu odigrali su nogometaši Cibalije na svojem stadionu. Nakon Imotskog prije sedam dana i protiv Dugopolja je završili identično 2:2. Dobro su Vinkovčani krenuli u utakmicu i već i devetoj minuti poveli pogotkom Mandića, a kao na dlanu loptu mu je poslužio Ottochian. No, već smo navikli da nakon pogotka igra Cibalije splasne što gosti iskoriste i ubrzo izjednače. Tako je bilo i protiv Dugopolja, Odlično proigran od Klarice, Seradušić sam izbija pred vratara Filipoviča i precizno poentira za poravnanje rezultata.
U drugom poluvremenu slika gotovo identična. Netom što je ušao u igru u strijelce se upisao Vidović, a loptu je iz kornera uputio Mišić, da bi je na drugoj stativi dočekao Vidović i zakucao pod prečku neobranjivo. Gosti se ne predaju već iz akcije u 77. minuti dolaze do jedanaesterca preko kojeg poravnavaju drugi puta rezultat. Stoper Zgrablić ruši u kaznenom prostoru najboljeg igrača utakmice Serdarušića, a s bijele točke precizan je bio Režić. Vriejdno spomena s ove utakmic ejoš su dva pokušaja Ottochiana, koji u 68. minuti ima stopostotnu priliku, ali pogađa vanjski dio mreže, te sedam minuta prije iz malo lošije pozicije šutira pored gola. Im ali su i gosti priliku u 50. minuti kada nabačenu loptu Seradarušića promašuju u idealnoj prilici prvo Klarica, a potom u istoj akciji i Lagator. Na kraju bi mogli reći kako je neodlučen ishod i najrealniji. Antun Grgić

Najčitanije iz rubrike