Novosti
OSJEČKO-BARANJSKI HDZ ODLUČIO

Raspušten osječki odbor HDZ-a!
Objavljeno 22. travnja, 2015.

Osječko-baranjski Županijski odbor HDZ-a večeras je jednoglasno raspustio osječki Gradski odbor ove stranke na čelu s njegovim predsjednikom i gradskim vijećnikom Damirom Kramarićem, kao i svih 25 članova GO-a.

Prema riječima Ivana Anušića, predsjednika ŽO HDZ-a do novih unutarstranačkih izbora postavljeno je Povjerenstvo od 17 članova na čelu kojega je mladi Ivan Radić, a izbori će se najvjerojatnije održati kroz mjesec dana.

- Na sjednici ŽO HDZ-a raspuštena je GO HDZ-a Grada Osijeka te je izabrano Povjerenstvo, s čime se krenulo u izbor novog predsjednika GO-a. Odlučeno je kako će funkciju povjerenika GO HDZ Grada Osijeka, do unutarstranačkih izbora, obnašati politički tajnik ŽO HDZ OBŽ Ivan Radić uz povjerenstvo koje čini 16 članova: Željko Kovačević, Marinko Miloš, Sanja Kovačević, Josip Mihaljević, Domagoj Mikulić, Zdravko Nalio, Anto Barukčić, Jurica Tolj, Srećko Tomas, Ivica Mlinarević, Drago Šubarić, Igor Pandžić, Katarina Kasun, Tihomir Čuljak , Milan Opačak i Marija Vrkić. Dosadašnji predsjednik Damir Kramarić doprinio je osnaživanju HDZ-a u gradu Osijeku predano radeći u najtežim vremenima za HDZ, preuzevši odgovornost vođenja stranačke organizacije. Novo vrijeme i nova snaga pred nas su postavili nove izazove – još predaniji rad na učvršćivanju i pozicioniranju HDZ-a u gradu Osijeku. Na novom je povjereniku danas velika odgovornost jer nam predstoje parlamentarni izbori na kojima očekujemo maksimalan angažman svih članova kako bismo ostvarili i četvrtu pobjedu u nizu, komentirao je odluku Anušić.

Sam Damir Kramarić, kaže kako ga je ova vijest zatekla na putu izvan Osijeka, ali kako poštuje odluku Županijskog odbora. “U ovom trenutku pred parlamentarne izbore treba nam jedinstvo. HDZ je velika stranka u Osijeku i ima kvalitetene ljude, koji će znati voditi prema pobjedi. Osobno ne znam što je razlog za raspuštanje gradskog HDZ-a, ali zasigurno nije riječ o privatnom sukobu mene i Anušića jer smo mi prijatelji”, komentirao je odluku Damir Kramarić. (N.Z.E.)

Možda ste propustili...

PRVA PRAVILA EU-A ZA SUZBIJANJE NASILJA NAD ŽENAMA

Strože kazne i bolja pomoć žrtvama

NOVA PRAVILA O RADU PREKO DIGITALNIH PLATFORMI

Nema više lažne samozaposlenosti