Osijek
PROGLAŠENI NAJBOLJI RIBIČI SLAVONIJE I BARANJE

Zoran Borbaš najribič za
upecanog soma od 85 kg!
Objavljeno 20. travnja, 2015.

Na netom završenom SALORI-ju, kao jedan od popratnih događaja, Zajednica sportskih ribolovnih društava Osijeka i Sportski ribolovni savez OBŽ-a, u suradnji s časopisom Lov i ribolov, specijaliziranim mjesečnikom Glasa Slavonije, organizirala je dodjelu nagrada za Najulov 2014.

- U časopisu Lov i ribolov vrijedno su prikupljane i objavljivane fotografije ulova naših sportskih ribiča tijekom protekle godine od kojih se biraju najbolji i najveći ulovi riba na slavonsko-baranjskim ribolovnim vodama. Za naše smo najbolje ribiče pripremili priznanja, medalje i pehare i vrijedne nagrade u vidu ribolovnog pribora i odjeće. Svečanost je završila zajedničkim druženjem uz fiš kojim smo počastili i uzvanike, ali i posjetitelje sajma SALORI 2015“, kazao je Josip Dimnjašević, predsjednik ZSRD-a Osijek.

Dimnjašević je zajedno sa Željkom Macanićem, predsjednikom Sportskog ribolovnog saveza OBŽ-a, te tajnikom Zajednice sportskih ribolovnih društava Osijek Bernardom Opančarom, uručio nagrade. Najribičem proglašen je Zoran Borbaš u kategoriji som - seniori jer je ulovio na Dunavu soma teškog 85 kilograma. U kategoriji smuđ - seniori prvo mjesto osvojio je Zvonko Dundović, a u kategoriji smuđ - seniorke prvo mjesto osvojila je Dragica Gagulić. U kategoriji afrički som - seniori prvo mjesto osvojio je Nenad Čika, u kategoriji amur - seniori prvo mjesto osvojio je Zlatko Čepe, u kategoriji štuka - seniori prvo mjesto osvojio je Zdravko Blažević, u kategoriji štuka - seniorke prvo mjesto osvojila je Eva Majer, a u kategoriji šaran - seniori prvo mjesto osvojio je Tomislav Gradinjanin. U kategoriji šaran ribnjačarski - seniori “Ulovi i pusti” prvo mjesto osvojio je Goran Jalšovec, u kategoriji seniorki prvo mjesto pripalo je Ljiljani Hap, a u junioskoj konkurenciji iste kategorije prvo mjesto osvojio je Matej Bobalić.

Nagrade za prva mjesta osvojili su i Antun Bubnjar (bolen-bajin seniori), Dragica Gagulić (bolen-bajin seniorke), Marija Stipetić (babuška seniorke), Jakov Tomoković (babuška juniori), Zvonko Marković (deverike seniori), Jakov Marković (deverike juniori), Zlatko Turk (manjić seniori), Mirko Čaldarević (pastat seniori), Anđelko Jakob (vretenac seniori), Jakov Marković (mrena seniori), Marijan Dobrić (jegulja seniori), Ivica Matić (jez seniori), Dragica Gagulić (jez seniorke), Anđelko Jakob (balavac seniori), Liljana Hap (linjak seniorke) i Marko Matić (čikov seniori).

Darko PEJIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike