Regija
U BELIŠĆANSKOJ UDRUZI “ZVONO”

Osnovan još jedan volonterski klub
Objavljeno 21. travnja, 2015.

VALPOVO - U sklopu projekta ZRNO 2, koji provodi Lokalni volonterski centar Zvono, osnovan je još jedan volonterski klub učenika, i to u Srednjoj školi Valpovo uz koordinaciju pedagoginje Zdenke Lončarić i profesorice Marije Jelkić.

Volonterski klub namijenjen je učenicima koji tijekom godine provode različite akcije i na taj način pomažu potrebitima u svojim školama i lokalnim zajednicama. Prošloga tjedna Volonterski klub učenika OŠ Petrijevci ponovo je organizirao akciju u kojoj su učenici uredili kamenjar i cvjetnjak oko škole te su na taj način učinili ljepšim i ugodnijim okruženje u kojem svakodnevno borave, a akciji su se priključili volonteri Udruge Zvono. Isti dan je na Citadeli održana akcija u kojoj su sudjelovali volonteri Zvona koji su čistili i pospremali prostorije na kampu.

U sklopu akcije „Volim Belišće, ali čisto“ lokalni volonterski centar Zvono organizirao je akciju čišćenja zelenog pojasa uz obalu rijeke Drave kod groblja. Na akciji su sudjelovali zaposlenici i volonteri udruge koji su očistili smeće te su skupili desetak vreća različitog otpada. (L.A.)

Možda ste propustili...

U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Nova kreativna radionica za djecu

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike