Regija
ZATVOREN SAJAM U VINKOVCIMA

Izabrani najbolji štandovi 19. Sajma zdravlja
Objavljeno 21. travnja, 2015.

VINKOVCI - U dvorani “Barun Trenk” održana je završna svečanost proglašenja najljepših štandova u okviru 19. Sajma zdravlja koji se održavao od 17. do 19. travnja. Proglašenje je održano u nazočnosti gradonačelnika Mladena Karlića i Mandice Sanković, pročelnice Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliše, ujedno i koordinatorice Sajma zdravlja. Sajam su organizirali Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Hrvatska mreža zdravih gradova pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH.

Ove je godine na sajamskom prostoru predstavljeno oko 120 izlagača, a tijekom trajanja sajma održano je niz seminara, okruglih stolova, simpozija, foruma i sastanaka o brojnim temama koje utječu ili imaju dodira sa očuvanjem zdravlja, podizanjem kvalitete življenja i očuvanjem okoliša te pravilnog pristupa društva pojedinim kategorijama stanovništva.

Vinkovački gradonačelnik, dr. Mladen Karlić, osvrnuo se na tri dana Sajma:

- Možemo biti zadovoljni 19. Sajmom zdravlja unatoč financijskoj krizi. Sajam je izuzetno kvalitetan, mogli smo vidjeti puno izlagača te puno edukativnih predavanja. Veliki broj posjetitelja samo je pokazatelj da je sajam uspio i na tome ćemo i dalje ustrajati.

Stručna komisija za ocjenu najljepših štandova u sastavu Joakim Erdelji, Dario Lamut i Ivana Dražić donijela je odluku koji su štandovi bili najbolji. Prvo mjesto podijelili su Domaća radinost, vl. Petar Kovačević, OPG Andrea Jurić, Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije, Centar za predškolski odgoj, te Drvodjelsko-tehnička škola Vinkovci.

Drugo mjesto podijelili su Ustanova za zdravstvenu njegu u kući ''Ad Manus'', ''Tam Tam'' - domaća radinost Zlatko Šebalj, Centar za rehabilitaciju Mala Terezija, Udruga Hrvatska žena Stari Jankovci, Udruga osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci i Domaća radinost ''Kod Tine''.

Treće mjesto su podijelili Domaća radinost vl. Mirjana Kovačević, OŠ Bartola Kašića Vinkovci, Grad Rijeka i Grad Poreč.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike