Autoglas
RENAULT NAGRADIO NAJBOLJE KONCESIONARE

Fornix je hrvatski koncesionar godine
Objavljeno 21. travnja, 2015.

Više od dvije tisuće koncesionara grupe Renault iz 35 zemalja sudjelovalo je prošle godine u natjecanju za koncesionara godine. Jérôme Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pozvao je 100 najboljih na svečanost dodjele nagrade. Među najboljima je i Zlatko Andrić, direktor koncesije Fornix u Osijeku.

Svake se godine na natjecanju za koncesionara godine dodjeljuju nagrade za najbolje koncesionare Grupe na temelju prodaje novih vozila, rezervnih dijelova, dodatne opreme i ugovora o održavanju, profitabilnosti, kvalitete usluga prodaje i postprodaje.

Svečanost dodjele nagrade za 96 najboljih koncesionara za 2014. godinu održana je u Renaultovu Tehnocentru nadomak Pariza. Tom je prigodom Jérôme Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pohvalio predanost i profesionalnost najboljih koncesionara mreže Renault. Naglasio je važnost mreže u prenošenju vrijednosti marke, proizvoda i usluga Grupe prema kupcima te njezinu ključnu ulogu u zadovoljstvu kupaca i izgradnji povjerenja.

Za još učinkovitije ispunjavanje očekivanja kupaca, kako na digitalnim platformama, tako i u prodajno-servisnoj mreži, Renault ubrzava razvoj svojeg novog koncepta izložbenih salona. Saloni pokrenuti 2013. godine, tzv. Renault Stores, postoje već kod 1200 koncesionara diljem svijeta.

- Naš zajednički uspjeh proizvođača i mreže ovisi o kvaliteti usluge koju nudimo svojim kupcima. Ako ne uspijemo osigurati njihovo zadovoljstvo, oni će se okrenuti konkurenciji. Naši uloženi napori da na tržište stavimo lijepe, privlačne proizvode postat će uzaludni - izjavio je Jérôme Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe Renault.(M.Bu.)