Regija
DOBITNI LISTIĆ UPLATIO U OSIJEKU, ZA NAGRADU SE JAVIO ĐAKOVAČKOJ POSLOVNICI

Više od tri milijuna kuna
dobio netko iz okolice Đakova
Objavljeno 20. travnja, 2015.

ĐAKOVO – O nevjerojatnoj sreći, kao i o tome tko bi mogao biti sretni dobitnik jackpota Loto 6/45 u iznosu od 3.153.645,92 kuna izvučenog prije tjedan dana, jučer se raspravljalo po gradskim kuloarima nakon što se pronijela vijest kako je sretni dobitnik isplatu zatražio na uplatnom mjestu u centru Đakova. Da je to istina potvrdila nam je i djelatnica na tom uplatnom mjestu, no to je bilo sve što je mogla reći.

– Da, bio je ovdje dobitnik, i to je sve što vam mogu i smijem reći - ljubazno je pojasnila.

Neslužbeno doznajemo kako je sretni dobitnik iz nekog sela u bližoj okolici Đakova, no prije dolaska do kioska Hrvatske lutrije mislio je kako je osvojio samo 3000 kuna. Prema neslužbenim informacijama sretni je dobitnik SMS-om zatražio potvrdu dobitka, te je natrag stigla poruka i čestitka. Međutim, čini se kako je iznos u SMS poruci bio ispisan u dva reda, pa je mislilo kako je dobio tek 3153 kune. Kakve su reakcije bile nakon što je doznao da je posto milijunaš, jučer nismo uspjeli doznati.

Kako je listić s dobitnom kombinacijom uplaćen u Osijeku, u Đakovu se komentiralo da je vjerojatno riječ o nekom iz sela nedaleko od Đakova tko je zaposlen u Osijeku, pa je ondje uplatio listić, ili možda o studentu. Svoj jackpot može podići u Osijeku ili Zagrebu, i to nakon objavljenog izvješća u službenom Glasniku Hrvatske lutrije. Rok za podizanje je 60 dana od objave konačnog izvješća.M.Muškić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike