Sport
KOHORTA SLAVI 27. ROĐENDAN

Šušak Kohorti dovodi momčad u čestitare
Objavljeno 18. travnja, 2015.

Udruga navijača NK Osijek Kohorta već nekoliko dana provodi razne aktivnosti kojima obilježava svoj 27. rođendan. Vrhunac i središnji događaj u toj proslavi bit će nedjeljna utakmica protiv Zadra, za koju se spremaju uobičajne stvari kada su rođendanske proslave u pitanju. Od velikih i uvijek lijepih koreografija do onog najvažnijeg - glasne i bezrezervne podrške “bijelo-plavima”, koja će u toj utakmici biti od posebnog značenja. Prije dana D kada je teren u pitanju, trener Ivo Šušak Kohorti će dovesti svoju momčad u četitare. Tako će u subotu od 17 sati u Kohortinim prostorijama u Tvrđi (Fakultetska 2) biti priređeno druženje igrača i navijača.

- Kohorta nas je pozvala na rođendansku proslavu što smo mi sa zadovoljstvom prihvatili - rekao je Ivo Šušak, trener nogometaša Osijeka.

Navijači su uvijek jedno od glavnih obilježja kluba i te je odnose potrebno njegovati. Nedvojbeno će taj rođendanski posjet stručnog stožera i igrača Kohorti stvoriti dodatnu simboizu, koja će kulminirati u nedjelju na samom stadionu.(D.Kl.)

Najčitanije iz rubrike