Regija
PRVI STANAR U POSLOVNOM INKUBATORU

U Belišću otvorena trgovina Megasan Santaj plastike
Objavljeno 17. travnja, 2015.
Nude se artikli za kuću, vrt, hobi, građevinske radove...

BELIŠĆE – Prošlog tjedna otvoreni Poduzetnički inkubator u Belišću jučer je dobio i svog prvog stanara - prodavaonicu Megasan u vlasništvu valpovačke Santaj plastike d.o.o.

Prodavaonicu su simboličnim rezanjem vrpce otvorili vlasnik tvrtke Santaj plastika Zvonko Santaj i gradonačelnik Belišća, dr. Dinko Burić, uz gostovanje saborskog zastupnika Josipa Salapića i brojnih uzvanika koji su pozdravili otvaranje objekta kakav Belišću već godinama nedostaje. U prigodi otvorenja Zvonko Santaj naglasio je da je nakon Valpova, Slatine i Donjeg Miholjca belišćanska prodavaonica četvrta u nizu, čime se najbolje potvrđuje kako tvrtka uz primarnu proizvodnu djelatnost paralelno razvija i trgovačku.

Na pripremi objekta za otvaranje radilo se četiri mjeseca, tako da će sada na 600-tinjak kvadrata prostora kupci moći birati između više od 10.000 različitih artikala za kuću, vrt, hobi, građevinske radove i još mnoštva drugih proizvoda.

U novootvorenoj prodavaonici u Belišću zaposleno je sedam radnika koji će kupce usluživati svakog radnog dana osim nedjelje.

Čestitike poduzetniku Zvonku Santaju na otvaranju novog prodajnog objekta uputio je i gradonačelnik Burić, izrazivši nadu da će ona postati mjesto gdje će kupci pronaći mnoge potrebne artikle za opremu domaćinstva.

Lidija ANIČIĆ

U belišćanskoj prodavaonici zaposleno je

7

radnika

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana