Mozaik
MLADI TAMBURAŠI IMAJU NOVU PJESMU

Begini objavili singl
i spot “Kreće zabava”
Objavljeno 17. travnja, 2015.

- Nakon što smo od ljeta prošle godine i zadnjeg singla “Kome da se žalim” obišli cijelu Hrvatsku i doslovno naučili publiku napamet sve pjesme s albuma “Za sve moje bivše”, stvarno je došlo vrijeme za novu stvar. U Hrvatskoj se nekako uvijek čeka ljeto za izbacivanje nove, poletne pjesme uz koju će se ljudi dobro osjećati. Mi smo na jednoj od proba zaključili da je bilo dosta i letargije i crnih vijesti, vrijeme je da krene zabava! Baš se tako i zove nova pjesma Begina – “Kreće zabava” - opisao je Mario Budišćak, frontmen Begina, trenutno najtraženijih tamburaša modernog pop-zvuka u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Paralelno je snimljen i videospot u zagrebačkoj Tvornici Katran, mjestu koje preko vikenda postane noćni dom svim mladima i onima koji se tako osjećaju. Prvi put Begini nisu na pozornici, nego se zajedno sa svojim najvećim fanovima izabranima na Facebook fan pageu druže i zabavljaju u subotnjoj noći.

Režiju spota Begini su ponovno povjerili Igoru Vignjeviću, a ovom su pjesmom započeli novu suradnju s eminentnim hrvatskim glazbenicima. „Kreće zabava“ spoj je Antonije Šole i Branimira Mihaljevića.

- Htjeli smo tim ljudima koji nas iz dana u dan podržavaju prvima pustiti novu pjesmu. I svidjela im se. Nakon trećeg ponavljanja, već se plesalo kao da pjesma živi tjednima. To je ono najvažnije u cijeloj priči - složni su bili svi momci iz Begina.

Begine možete pratiti na njihovoj službenoj stranici www.begini.hr i na Facebooku.(T.K.)

Mario Budišćak

frontmen

Mi smo na jednoj od proba zaključili da je bilo dosta i letargije i crnih vijesti, vrijeme je da krene zabava!

Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike