Mozaik
19. TRAVNJA U TALENT SHOWU RTL TELEVIZIJE

U “X Factoru Adria” nastupaju
osječke sestre Kolgjeraj
Objavljeno 18. travnja, 2015.

Nedjeljna epizoda “X Factora Adria”, koja će se na RTL Televiziji prikazati sutra, u nedjelju, 19. travnja, od 20 sati, bit će u znaku braće i sestara! Čak troje braće i sestara natjecat će se pred četveročlanim žirijem, a među njima su i tri sestre Kolgjeraj iz Osijeka, koje su se prijavile pod imenom “4 hearts”. Iako će samo njih tri izići na scenu - Sabina, Katarina i Paulina - i četvrta sestra je članica njihovog benda, no budući da je za vrijeme snimanja bila bolesna, morale su izići u nepotpunom sastavu. No, to ih nije sputalo da daju sve od sebe, a kako je zahtjevni žiri reagirao na njihovu izvedu u terci, ne propustite pogledati sutra u novoj epizodi “X Factora Adria”, na RTL Televiziji.

Inače, osječke sestre Kolgjeraj već su nastupile u jednom talent showu 2009. i uspjele su dogurati do polufinala. Prošlog studenoga su dvije od njih, Sabina i Paulina nastupile kao članice grupe Firescream u osječkom Cadillacu i rasplesale rock-obradama cijeli klub, koji je bio krcat. Budući da je riječ o vrlo talentiranoj simpatičnoj obitelji, držimo palčeve u daljnjem natjecanju!

Uz tri sestre iz Osijeka, na pozornicu “X Factora Adria” ove će nedjelje izići i još dva para braće i sestara. Brat i sestra iz Makedonije te dvije sestre iz Crne Gore. Hoće li žiri svima njima biti naklon te kako će Aleksandra Kovač reagirati na braću i sestre koji su odlučili ukrižati svoje glasove, ne propustite pogledati na RTL-u.

U istoj će emisiji, osim braće i sestara, žirijevu pozornost potpuno zaokupiti prelijepa Splićanka Albina.(T.K.)

Sabina, Katarina i Paulina dale su sve od sebe pred zahtjevnim žirijem

Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

U ČAST OLIVERU U VELOJ LUCI I OVE GODINE

“Trag u beskraju” uz velika imena naše glazbene scene

Najčitanije iz rubrike