TvObzor
NAJGLEDANIJA SERIJA I U 2015. “KUD PUKLO DA PUKLO”

Oštrovčane svakodnevno u prosjeku
gledalo oko 740 tisuća gledatelja
Objavljeno 17. travnja, 2015.

Vezani članci

KUD PUKLO DA PUKLO - BORBA ZA NASLJEDSTVO POSTAJE SVE NEIZVJESNIJA

Csilla Barath Bastaić u ulozi Doris ima podmukli plan

Od početka 2015. do danas niti jedna serija nije stala uz bok dramskoj seriji Nove TV “Kud puklo da puklo” koja je i u prošloj godini ostala zabilježena kao najgledanija serija na svim televizijama. U razdoblju od 1. siječnja do 6. travnja omiljene Oštrovčane pratilo je svakodnevno u prosjeku skoro 740 tisuća gledatelja. Druga najgledanija serija je također serija Nove TV - turski hit “Crna ruža” koju je u od početka godine do 06.travnja pratilo gotovo 640 tisuća gledatelja. Nešto malo manje, njih više od 560 tisuća vjerno je pratilo “Draguljarevu kći”, a u TOP 5 serija u 2015. pozicionirala se i popularna humoristična serija “Lud, zbunjen, normalan” i talijanska “Vendetta”.

Da Nova TV ima najbolji serijski program svjedoči i činjenica da je su u TOP 10 serija ove godine ušle i hrvatska dramska serija “Najbolje godine” i talijanska “Otmica”, što znači da je čak sedam najgledanijih serija prikazano upravo na ovoj komercijalnoj televiziji.(N.Vek.)

Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

Najčitanije iz rubrike