TvObzor
JENNIFER LOVE HEWITT

Najbolje se osjećam kad sam trudna
Objavljeno 17. travnja, 2015.
Od 22. travnja će Doma TV emitirati drugu sezonu serije “Dvostruki život”, koju je producirala glumica

Lijepa glumica, producentica, autorica, redateljica i spisateljica rođena je u Teksasu, a svoje drugo ime Love dobila je zahvaljujući majci koja je obećala svojoj prijateljici s koledža da će, ako rodi curicu, nazvati ju po njoj. Svoju ljepotu duguje genima, majci Talijanki i ocu Nijemcu.

Jennifer se od djetinjstva bavila plesom i glumom. Njezin prva uloga bila je u filmu “Munchie”, a slavu je stekla u hororu “Znam što si radila prošlog ljeta'. Glumila je u 'The Audrey Hepburn Story' te je iste godine postala najpopularnija TV glumica prema podacima mjerenja slavnih osoba Q rating. Nokia ju je odabrala za svoju glasnogovornicu. Zajedno sa Sigourney Weaver glumila je u komediji 'Srcolomke'. Napisala je i izvela pjesmu 'I'm Gonna Love You' za film, te je osvojila nagradu DVD Premiere Awards u kategoriji najbolje originalne pjesme. Za film 'The Client list' Jennifer je nominirana za Zlatni Globus 2011. godine. Osim televizijske i filmske karijere ova glumica je ujedno i pjevačica. Hewitt je otpjevala naslovnu pjesmu za drugu sezonu serije 'Dvostruki život'. Napisala je i knjigu 'The Day I Shot Cupid' koja je bila New York Times bestseller. Radila je i kao producentica TV serija.

Od 22. travnja Doma TV premijerno donosi drugu sezonu američke dramske serije producentice i glavne glumice Jennifer Love Hewitt. Priča je to o kućanici koja nakon nestanka supruga mora voditi dvostruki život kako bi prehranila svoju obitelj.

Trenutačno je Jenifer trudna drugi put. Sa suprugom Brianom Hallisayjem već ima 16-mjesečnu kćer Autumn James. Glumica kaže da se osjeća fantastično u trudnoći.

- Najbolje se osjećam kad sam trudna, što valjda znači da bih trebala imati 18 djece, ali to se vjerojatno neće dogodoti - ispričala je za svibanjsko izdanje časopisa “American Baby”.

- Osim toga, već 25 godina sam glumica i doista je mučno stalno biti gladna zbog karijere. Tako da me trudnoća posve oslobađa kad je riječ o hrani - priznala je Jennifer.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike