Regija
NOVE USLUGE ĐAKOVAČKOG UNIVERZALA

Od košnje trave sve do održavanja grobnica
Objavljeno 15. travnja, 2015.

ĐAKOVO - Univerzal širi poslovanje i na komercijalnim osnovama, izvijestili su iz tog poduzeća.

- Građanima i poslovnim subjektima nudimo usluge održavanja i čišćenja vrtova, višestambenih zgrada, ali i dvorišta i okućnica obiteljskih kuća, zelenih i ostalih površina uz poslovne objekte te pranje grobnica. Spektar higijenskih i dekorativnih usluga za pravne i fizičke osobe proteže se od potpunog i dugoročnog uslužnoga uređenja hortikulture do parcijalnog: orezivanja drveća, sjetve trave, održavanja travnjaka i flore, od samog savjetovanja i ideje do izvedbe - kaže predsjednik Gradskog vijeća i Univerzalova NO-a Goran Soldo. Komercijalno širenje poslovanja gradskog komunalca na tržišnim osnovama ne znači samo bolje korištenje ukupnog potencijala tvrtke, dodaje, već stvara uvjete i za nova radna mjesta.

- Nova Uprava radi na osiguravanju novih poslova, posebno uslužnog čišćenja i održavanja zelenih površina. U bliskoj će budućnosti ove usluge sigurno biti tražene, što osigurava nove financije i zapošljavanje. Kvalitetan bismo posao posebno mogli odraditi s trgovačkim lancima, imamo kvalificirane ljude, opremu i alate, i sve što je potrebno svakako možemo realizirati puno bolje od konkurencije izvana - tvrdi povjerenik Sindikalne podružnice Željko Kremenjaš.

- Poznato je da je Univerzal nekada imao rasadnik cvijeća, proizvodnju humusa, ukrasnoga bilja i travnatih površina, a Uprava društva prepoznala je ovo područje kao dio poslovanja u kojem se možemo širiti - dati građanima prave savjete o uređenju njihovih dvorišta i vrtova, ali i obaviti taj posao. Isto vrijedi i za pravne subjekte - kaže predstavnik radnika u NO-u Damir Bračko.

- U nastojanju da maksimalno iskoriste resurse, iskustvo i vještine, u ovakvom se komercijalnom poslovnom iskoraku radnici i Uprava podupiru, a građani i tvrtke dobivaju priliku koristiti usluge koje vode ljepšem i uređenijem dvorištu ili krugu poslovnog objekta, a u konačnici i ljepšem gradu. Za bilo koju uslugu sve što treba napraviti je zatražiti ponudu ili poslati upit na mail univerzal@univerzal-djakovo.hr - stoji u priopćenju iz Univerzala.M.Muškić

Najčitanije iz rubrike