Crna kronika
IZ PROMETA ISKLJUČENI PIJANI VOZAČI

Biciklirao kroz Pitomaču s 2,87 promila alkohola
Objavljeno 15. travnja, 2015.

Na području Policijske uprave virovitičko-podravske proteklog je tjedna policija u prometu zaustavila 28 pijanih vozača. Među njima su i oni koji su odbili alkotestiranje. Najveću koncentraciju, od 2,87 promila alkohola u krvi, imao je 46-godišnji vozač bicikla koji je zaustavljen u Pitomači, doznajemo od Josipa Štajdohara, glasnogovornika PU virovitičko-podravske. Šest vozača je zbog vožnje u pijanom stanju uhićeno, a sedmi jer je vozio pijan unatoč zabrani vožnje.

U Požeštini su za vikend zaustavljena četiri pijana vozača. U ulici Krndija zaustavljen je 54-godišnjak koji je Škodom Octavijom, dubrovačkih registracija, upravljao pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,33 promila. U Dubrovačkoj ulici u Požegi zaustavljen je Mercedes zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 38-godišnjak, koji je u krvi imao 1,32 promila alkohola. Na Šijačkoj cesti u Požegi zaustavljen je VW Golf kojim je upravljao 45-godišnji vozač s 2,01 promilom alkohola u krvi. Pijan je bio i 41-godišnji vozač Mercedesa koji je zaustavljen u Orljavskoj ulici u Požegi. U krvi je imao 1,36 promila alkohola. Svi pijani vozači odvedeni su na triježnjenje.S.Lacić

OBIJESNA VOŽNJA

U Virovitičko-podravskoj županiji jednu je prometnu nesreću izazvao vozač koji je imao visoku koncentraciju alkohola u krvi, pa ga očekuje kazna zbog obijesne vožnje. Na istom području policija je prošli tjedan na prometnicama utvrdila 239 prekršaja. Uz pijane vozače njih 77 vozilo je brže nego je dozvoljeno, a dvojica su vozila pod zabranom.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike