Mozaik
HRVATSKA LUTRIJA I HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA

Tatjana Jurić i Dean Pelić vodit će od 6. travnja TV Bingo
Objavljeno 1. travnja, 2015.

U Zagrebu je održana press konferencija Hrvatske lutrije i Hrvatske radiotelevizije o novoj emisiji „TV Bingo“, a svečanim potpisom ugovora o programsko-poslovnoj suradnji predsjednika Uprave Hrvatske lutrije Danijela Ferića i ravnatelja poslovanja HRT-a Borisa Sruka počeo je još jedan zajednički projekt. Riječ je o novoj emisiji “TV Bingo”, koja će se svaki ponedjeljak od 21 sat emitirati na 2. programu HTV-a, a prva emisija, s kojom ulazimo u novu uspješnu suradnju, očekuje nas već ovog ponedjeljka, odnosno 6. travnja.

- Izrazio bih zadovoljstvo suradnjom s Hrvatskom radiotelevizijom i konceptom emisije, za koju se svi nadamo da će pridonijeti većem odazivu igrača naših popularnih igara “TV Binga”. Zapravo, riječ je o suradnji i partnerstvu koje neprekidno datira još od 80-ih godina u emisijama izvlačenja i s kojima smo već toliki niz godina zadovoljni – izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske lutrije Danijel Ferić.

Osim dobro poznatih igara Bingo 15 od 90, Bingo 24 od 75 te Bingo Plus u emisiji će nas svaki tjedan zabaviti neki od najboljih izvođača s naše glazbene scene, a u domove gledatelja iščekivanje i veselje donosit će novi voditeljski par. Tatjana Jurić jedno je od najpoznatijih lica s dugom televizijskom i radijskom karijerom, a brojne dobitke podijelit će u društvu jednog od najtraženijih hrvatskih modela Deana Pelića.

Hrvatska lutrija je upravo krenula s LIVE klađenjem, klađenjem uživo, a slijedi i uvođenje internetskog kasina, prvog u Hrvatskoj.

- Dodatno smo razvili dostupnost svih naših igara, napravili smo značajne iskorake u širenju prodajne mreže kroz partnerske suradnje (npr. Tisak, Hrvatska pošta, Inovine, INA, Petrol, Crodux, Tifon itd.), tako da danas imamo 3500 prodajnih mjesta. Razvijamo i unapređujemo naš Internet kanal prodaje, uvodimo i unapređujemo mobilne aplikacije itd. No rast prometa i prihoda direktno utječe na porast sredstava koja Hrvatska lutrija uplaćuje u državni proračun pa je za 2014. godinu iznos od naknada za priređivanje igara, doprinosa i poreza te dobiti narastao na 244 milijuna kuna, što je za 40 milijuna kuna više nego u 2013. godini, a preko 60 milijuna kuna više nego u 2012. godini – izjavio je Danijel Ferić, predsjednik Uprave Hrvatske lutrije.(T.K.)

Možda ste propustili...

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike