Mozaik
ZA PJESMU “ANĐEO ČUVAR”

Andrea Granat snimila
spot u dvorcu Pejačević
Objavljeno 31. ožujka, 2015.
Prošle godine osvojila je Grand Prix na Essek festu

Dvadesetjednogodišnja pjevačica Andrea Granat iz Našica, objavila je svoj novi glazbeni uradak – pjesmu “Anđeo čuvar”.

Novi singl mlade našičke pjevačice koja svojim glasovnim mogućnostima i samouvjerenim nastupom može parirati slavnim pjevačkim veterankama, objavljen je na YouTubeu. Samo prvog dana videospot je pregledan više od pet tisuća puta, čime je Andrea jako zadovoljna.

- Imati 5000 YouTube klikova u prvom danu, za mene je veliki uspjeh, posebice što nisam toliko poznata pjevačica. Čak su moj videospot pregledali i neki radijski urednici, što me jako raduje – rekla je simpatična Andrea, koja je do jučer skupila više od 10.000 klikova.

Riječ je o pjesmi koja je nastala zahvaljujući suradnji s kantautoricom i već afirmiranom glazbenicom Pamelom Ramljak, koja je prepoznala Andrein talent te napisala tekst i glazbu, dok je aranžman napravio Osječanin Kristijan Brodar. Za scenarij spota zaslužna je Andrea, a za režiju Kristijan Gradečki iz Varaždina. U spotu je Andrea ugostila dugogodišnju prijateljicu Ivanu Isabellu i Matija Ričku, koje smo mogli pratiti u RTL-ovoj emisiji “Ljubav je na selu”. Njima su pripale i glavne uloge u spotu, u kojem su se dobro proveli, baš kao i Andrea.

- Snimanje spota obavljeno je u prostorima Dvorca Pejačević, te u parku i perivoju. Bilo je zabavno, svi smo se odlično snašli i uživali na snimanju. Pjesma je ljubavna, snažna i emotivno pozitivna i spot vrlo lijepo dočarava povezanost dvoje mladih ljudi koji se vole i poštuju - rekla je atraktivna Andrea, koja je zablistala u spotu u nekoliko odjevnih kreacija.

Osim ovog aktualnog, iza Andree su dva glazbena spota za singlove “Navika” i “Bijela košulja”. Kaže da joj je svaka od njih jednako drago, ali “Anđeo čuvar” joj je najdraža, jer je plod suradnje s Pamelom Ramljak, pjevačicom koju izrazito cijeni i poštuje.

Mlada Našičanka počela je pjevati s 12 godina, a svoje sugrađane oborila je s nogu 2008. godine kada je zapjevala na dječjem festivalu Radiopinijada i osvojila prvo mjesto. Od tada nastupa na festivalima, a prvu pjesmu snimila je s 18 godina. Iza sebe ima mnogo uspjeha i priznanja, a posebno je ponosna na nagrade osvojene na Brodfestu u Slavonskom Brodu, Darfestu u Daruvaru, Zlatnoj ruži u Rogoznici i Zlatnim notama u Križevcima. Najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri je, kaže, glavna nagrada Grand prix festivala žirija i publike s prošlogodišnjeg Essek festa, međunarodnog festivala mladih neafirmiranih pjevača koji je održan u Osijeku.

Snježana FRIDL
 

PJESMA

JE NASTALA KAO PLOD SURADNJE S PJEVAČICOM PAMELOM RAMLJAK

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

NOVI HITOVI SPREMNI ZA GLASANJE

Objavljeni konkurenti za Hit ožujka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa