Osijek

Humanitarna akcija za Luku Amidžića
Objavljeno 28. ožujka, 2015.

Skupina mladih Osječana, pod vodstvom Filipa Vetengla, organizira niz humanitarnih akcija za pomoć bolesnom dječaku Luki Amidžiću. Čak dvije akcije organiziraju u subotu (28. ožujka). Prva počinje u 12 sati, u dvorištu caffeterije Aroma (u Retfali). Tamo se organizira čobanijada, za koju kotizacija stoji 150 kuna za svaku ekipu, za što se dobije meso, dok kotlić, plinsku bocu, plamenik i začine treba ponijeti. Drugi je događaj party u klubu Exit, gdje će nastupiti poznati DJ-i. Minimalna donacija za ulaz je 20 kuna. Sav prihod namijenjen je za liječenje devetogodišnjeg dječaka Luke Amidžića, koji boluje od cerebralne paralize, tetrapareza spastica. (V.L.)

Izrada čestitki

Odbor za kulturu HDSSB-a i Mladih HDSSB-a organizira radionicu koja će se održati u subotu (28. ožujka), od 10 do 12 sati, na Trgu Ivana Pavla Drugog. Na radionici će se izrađivati čestitke grafičkom tehnikom slijepi tisak. (I.R.G.)

Obustavljena prodaja butri 65+

Iz tvrtke Gradski prijevoz putnika d.o.o. Osijek obavještavaju građane da zbog problema tehničke prirode trenutno nisu u mogućnosti obavljati nadopunu kartica (popularnih butri) putnicima koji posjeduju mjesečne kartice kategorije 65+ A i B. Zbog toga će se privremeno obustaviti prodaja kartica navedenih kategorija i to u razdoblju od 27. do 31. ožujka. Iz GPP-a mole korisnike mjesečnih kartica kategorije 65+ A i B za strpljenje i razumijevanje.(I.K.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike