Autoglas
VRHUNSKA PREZENTACIJA NOVOG MODELA AUTOMOBILA

U Auto kući Atenza predstavljena nova Mazda 2
Objavljeno 27. ožujka, 2015.
Ovo je najmanji Mazdin model iz vrlo popularnog B-segmenta

U Osijeku je, u Auto kući Atenza, u srijedu navečer svečano predstavljena potpuno nova Mazda 2. Sama prezentacija novog modela oduševila je sve prisutne, brojne klijente i poslovne partnere, koji su doslovno ostali bez teksta.

Dim, laseri i drugi svjetlosni efekti, atraktivni plesači i odlična zvučna kulisa bili su uvertira u otkrivanje fenomenalne linije Mazde 2. Riječ je o prezentaciji kakve se ne bi posramili ni najveći saloni automobila, poput onih u Ženevi ili Frankfurtu.

- Mazda 2 najmanji je Mazdin model iz vrlo popularnog B-segmenta. On je u svojoj četvrtoj generaciji evoluirao u jedan od najatraktivnijih modela svoje klase. Kao što možete vidjeti, na prednjoj maski krasi ga Mazdin prepoznatljiv KODO dizajn. Nova Mazda 2 opremljena je i cjelokupnom paletom SKYACTIV tehnologija, koje joj omogućavaju izvrsne performanse i vozna svojstva uz uzorno nisku potrošnju goriva. Tu su i jedinstveni detalji opreme u svojoj klasi, poput head-up zaslona, potpuno LED prednjih svjetala, povezivanja pametnog telefona s vozilom preko sustava MZD Connect i široki raspon sustava za povećanje aktivne sigurnosti pod zajedničkim nazivom i-ACTIVSENSE - rekao je prigodom predstavljanja Mazde 2 Ante Bartuović, iz tvrtke Mazda Motor Croatia, pozvavši sve prisutne da u istom salonu pogledaju i temeljito obnovljenu Mazdu 6.

- Drago mi je da u našim salonima možemo svaki put biti ekspeditivni pri predstavljanju novih modela. To je bitno za sve naše klijente i poslovne partnere, da zajedno proslavimo tržišno lansiranje Mazde 2 i u Slavoniji - rekao je Tomislav Živković, direktor i vlasnik Auto kuće Atenza, koja pokriva dvije županije, Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku.(M.Bu.)

Riječ je o prezentaciji kakve se ne bi posramili ni najveći saloni automobila, poput onih u Ženevi ili Frankfurtu.

Možda ste propustili...