Regija
DONACIJA HRVATSKIH VINSKIH VITEZOVA

Vrtiću Vukovar I nova oprema
Objavljeno 27. ožujka, 2015.

VUKOVAR – Zahvaljujući donaciji Bratovštine hrvatskih vinskih vitezova i Gradu Vukovaru omogućeni su bolji uvjeti boravka djece u predškolskoj ustanovi Dječji vrtić Vukovar I.

Spomenuta je bratovština u studenom 2014. godine održala 2. Humanitarni viteški bal, na kojem je prikupljeno 20.000 kuna za opremanje dječjih igrališta u Dječjem vrtiću Vukovar I, a krajem godine prokonzul, vitez Ivo Delonga, predsjednik Bratovštine, predvodio je delegaciju koja je posjetila Vukovar i u pratnji zamjenice gradonačelnika Marije Budimir prikupljena sredstva uručio ravnateljici vrtića Dubravki Sabo.

Grad Vukovar je doniranim sredstvima dodao 10.000 kuna iz gradskog proračuna, s kojima je nabavljena nova oprema, što je upravo predstavljena u dvorištu dječjeg vrtića u Županijskoj ulici.

– Potrebe naših najmlađih stanovnika su nam među najvažnijim zadaćama. Zahvalni smo Bratovštini hrvatskih vinskih vitezova na donaciji, koju smo iskoristili za popunjavanje sadržaja za korisnike predškolske ustanove. Djeca su prezadovoljna novim igralima, što je i najvažnije u ovoj lijepoj priči - naglasila je Budimir. Zadovoljna je i ravnateljica Sabo, jer je nova oprema zamijenila dio dotrajale u objektu koji pohađa stotinjak djece. (S.B.)

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

Najčitanije iz rubrike