TvObzor
FESTIVALI

Martin Garrix, Tale of Us i Dixon stižu na Exit Dance arenu
Objavljeno 27. ožujka, 2015.
Exit Dance Arena mjesto je na kojem ove godine nastupaju i vodeći DJ-i po Top 100 DJ Mag listi, Hardwell i njegov pandan s Resident Advisor liste Dixon (12. srpnja), vlasnik najutjecajnije europske etikete “Innervisions”

Globalna DJ superzvijezda i autor gigantskog dance hita “Animals“ Martin Garrix potvrdio je premijerni nastup u subotu, 11. srpnja, na spektakularnoj Exit Dance Areni. Spot za njegov hit pogledalo je više od pola milijarde ljudi na YouTubeu, a ovaj multiplatinasti singl osvojio je najznačajnije europske i svjetske top-liste.

Aktualnost, inovacija i potvrđenost

18-godišnjeg momka iz predgrađa Amsterdama, magazin Forbes nazvao je najvećom mladom zvijezdom u usponu, imajući u vidu da ga je upravo publika izglasala na 4. mjesto svjetske DJ liste, ispred imena kao što su David Guetta, Avicii, Skrillex i Calvin Harris! Garrix je vodeća zvijezda i drugih najznačajnijih svjetskih festivala kao što su Tomorrowland ili Coachella, a ove godine imat će čast zatvoriti susjedni Sziget na glavnoj pozornici.

Noć kasnije, 12. srpnja, na Dance Areni nastupit će i dva prvoplasirana imena s aktualne Resident Advisor liste, berlinski lideri novog elektronskog zvuka, DJ i producent Dixon i elektronski duo Tale of Us. Njima će se na svjetski slavnoj, elektronskoj pozornici Exit festivala pridružiti i engleski tandem Simian Mobile Disco, austrijski duo Klangkarussell, istaknuti producenti Roman Flügel i Marc Kinchen (MK) te zvijezde u usponu wAFF i Francesca Lombardo.

Kolosalni dvorožni šanac s nazubljenom galerijom pored koje sviću najduža jutra na Petrovaradinskoj tvrđavi odavno je poznat kao jedna od najvećih svjetskih pozornica elektronske glazbe, a ove godine njen program sadrži tri ključna faktora: aktualnost, inovaciju i potvrđenost.

Vodeći svjetski DJ-i

Exit Dance Arena mjesto je na kojem ove godine nastupaju i vodeći DJ-i po Top 100 DJ Mag listi, Hardwell i njegov pandan s Resident Advisor liste Dixon (12. srpnja), vlasnik najutjecajnije europske etikete “Innervisions”. Ako se s iste RA ankete doda i drugoplasirani duo Tale of Us (12. srpnja), autori možda najvažnije techno stvari u posljednjih deset godina “Another Earth“, ovogodišnje izdanje Dance Arene pretendira biti povijesno. A upravo tu dimenziju dat će mu i puni koncertni nastup jednog od najvećih elektronskih sastava svih vremena, Faithless, koji će 12. srpnja na Areni proslaviti 20 godina rada. Iste jubileje 9. srpnja obilježit će i dva techno velikana, današnja lidera ovog žanra, Chris Liebing i Adam Beyer.

Pripremio: Nikola KUČARFoto: EXIT
CIJENE ULAZNICA

Ulaznice se prodaju po cijenama od 459 kn (474 kn online) za Exit festival te 285 kn (290 kn online) za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kn (559 online). Paketi koji uz ulaznice sadrže prijevoz i smještaj na oba festivala mogu se pronaći na stranici www.exittrip.org.

Pretprodajna mjesta u Hrvatskoj: http://www.exitfest.org/sr/content/hrvatska-ulaznice-2015

Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike