TvObzor
POLICAJAC U OŠTROVCU

Slaven Knezović stigao u “Kud puklo da puklo”
Objavljeno 27. ožujka, 2015.

Našeg poznatog glumca Slavena Knezovića imali smo prilike dosad vidjeti u raznim ulogama, kako kriminalaca tako i inspektora, a od ovog tjedna ponovno će uskočiti u policijsku uniformu, ali u Oštrovcu!

Inspektor Rakić, kojega utjelovljuje Slaven Knezović, strogi je gospićki inspektor u vječnom nadmetanju s kolegom iz postaje. Lovi Srećka (Saša Anočić) već godinama, zbog čega neće birati sredstva da ga se napokon dočepa kad shvati da je u Oštrovcu. Prilično je tvrdoglav i ustrajan, a napravit će sve da obavi svoj zadatak, velikim dijelom tjeran i konkurencijom kolege iz Gospića. Jedino se plaši da kao policajac ne bude osramoćen.

No Slavenu nije prvi put da odijeva uniformu te ističe: „Igrao sam već i kriminalca i inspektora pa mi je to blisko, a sada sam se obračunavao sa svim pojavama kriminala u Oštrovcu.“

Hoće li inspektor Rakić uspjeti stati na kraj kriminalu, tek ćemo otkriti u sljedećim epizodama omiljene serije. „Zaista sam uživao na setu, ekipa je super, a moja uloga je zanimljiva i dobro napisana, pa samim time daje mogućnost da se dobro odigra“, komentirao je Slaven svoje iskustvo sa seta te dodao kako je jako zadovoljan i pun dojmova. Hoće li inspektor Rakić uspjeti konačno uloviti Srećka te koliku će stopu kriminala izmjeriti u Oštrovcu – ne propustite pogledati u omiljenoj seriji “Kud puklo da puklo” na Novoj TV od 21 sat od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom!(T.K.)

Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike