Crna kronika
NEKOLIKO UBODNIH RANA

Nastavak istrage ubojstva Sanje Happ, policija “zakopčana” s informacijama
Objavljeno 25. ožujka, 2015.

Nastavlja se istraga ubojstva Sanje Happ (40), nogometne menadžerice i bivše osječke atletičarke. Policija je u utorak poslijepodne potvrdila kako je riječ o nasilnoj smrti, ali u interesu istrage ne želi otkrivati nikakve detalje o zločinu.

Prema neslužbenim izvorima, na njezinu tijelu bile su vidljive brojne ozljede, najvjerojatnije od noža ili nekog sličnog oštrog predmeta. Ubojica, zasad, nije poznat, no tijekom utorka su se pojavile informacije da je jedan od mogućih osumnjičenika muškarac sličnog godišta iz susjedstva! Pretpostavlja se da su se žrtva i ubojica poznavali. Na ulaznim vratima u stan na prvom katu nema tragova koji bi upućivali na provalu i pokušaj nasilnog upada, što dovodi do zaključka da je nesretna žena pustila u stan ubojicu. Istražitelji su na vratima doma pronašli neobično velik broj tragova. To bi moglo dovesti do izvršitelja ovog mučkog ubojstva, koji se, zasad, ne povezuje s njezinim poslom traženja nogometnih talenata, ali ni potpuno isključuje. Susjedi s kojima smo razgovarali govore da je Sanja živjela sama. Nije bila udana i nije imala djecu. Ostavljala je dojam tihe i ljubazne osobe, a u posjet su joj često dolazili majka i sestrina djeca. Stanari tvrde da nisu čuli nikakvo zapomaganje, viku ili udarce koji su prethodili tragediji. Stravična vijest zatekla je vlasnicu stana Š.M.

- Sanja je pet godina živjela u ovom stanu i mogu vam reći samo najbolje o njoj. Nisam je nikad pitala o poslu i o privatnom životu. Znam da mi je pričala da ima jednog prijatelja i to je sve. Zgranuta sam... - teško mukom govorila je naša sugovornica.M.Bugarić

Kako doznajemo, Happ policiji nikada nije prijavljivala prijetnje

Možda ste propustili...

NA CESTI ZATEČENO VIŠE PIJANIH VOZAČA

S 2,17 promila zabio se u stup

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura