Mozaik
MEĐUNARODNI USPJEH OSJEČKOG MAĐIONIČARA

Saša Gerber osvojio "brončani
štapić" na natjecanju u Budimpešti
Objavljeno 24. ožujka, 2015.

Mladi i sve uspješniji osječki mađioničar Saša Gerber odnedavno je ponosni vlasnik "brončanog štapića" kao osvajač trećeg mjesta na Joker Magic Day 2015, uglednom mađioničarskom natjecanju koje je održano u mađarskoj prijestolnici Budimpešti.

Osječkom magu nagradu je uručio predsjednik IBM-a (International Brotherhood of Magicians) Shawn Farquhar, s kojim će Saša nastupajućeg vikenda dijeliti pozornicu u bugarskom gradu Gabrovu, na mađioničarskom festivalu „Golden Cat“. Podsjetimo, najpoznatiji mađioničar Osijeka namjerava uploviti u profesionalne mađioničarske vode te svoj dosadašnji hobi pretvoriti u samostalni posao. Naime, Gerber je nakon pet godina rada na Odjelu pedijatrije Kliničkog bolničkog centra Osijek odlučio napustiti posao medicinskog tehničara kako bi ispunio svoj san te spojio posao i ljubav iz djetinjstva. Gerber se tako u potpunosti planira posvetiti mađioničarstvu pa će s bratom Zoranom otvoriti mađioničarsku igraonicu u sklopu koje će nuditi različite sadržaje poput predstava, rođendanskih proslava, radionica i slično. Temelje za uspješan mađioničarski posao svakako ima – prošle godine postao je prvi mađioničar u Hrvatskoj i široj regiji koji je primio prestižnu mađioničarsku nagradu Merlin. T. Levak

PRVO GERBEROVO SLUŽBENO NATJECANJE

"Nagradu sam izborio u kategoriji nastupa na pozornici, što je posebno zanimljivo, jer mi je to ujedno bilo i prvo službeno natjecanje. Definitivno mi to neće biti jedino natjecanje s kojega planiram donijeti nagrade u Osijek", ističe Gerber. Zanimljivo je pak da će u Gabrovu na natjecanju prvi put biti član stručnog žirija.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike