Regija

Prvenstvo mažoretkinja u Vinkovcima 28. ožujka
Objavljeno 25. ožujka, 2015.

VINKOVCI - Regionalno prvenstvo mažoretkinja istočne Hrvatske održat će se 28. ožujka, u dvorani O.Š. Antuna Gustava Matoša, u Vinkovcima.

- Na ovom natjecanju sudjelovat će Vinkovačke mažoretkinje, Mažoretkinje općine Nuštar, Mažoretkinje grada Vukovara, Mažoretkinje gradske glazbe Virovitica, Mažoretkinje grada Iloka, te Mažoretkinje grada Grubišnog Polja. Natjecanje će se održati u formacijskom i neformacijskom programu. U formacijskom programu natjecat će se sastavi kadetkinja, juniorki, i seniorki, dok će se u neformacijskom programu (solo i par) održati samo natjecanje u seniorskoj kategoriji - istaknula je Ana Koncul, voditeljica Vinkovačkih mažoretkinja.

Vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić istaknuo je kako je u Vinkovcima prošle godine održano kvalitetno državno prvenstvo u organizaciji Vinkovačkih mažoretkinja gdje su stigle samo pohvale na organizaciju, te su na temelju toga dobili organizaciju prvenstva mažoretkinja istočne Hrvatske.

Ceremonija otvaranja je u 13 sati, a nakon toga uslijedit će natjecanje. Proglašenje najboljih zakazano je za 18.30 sati.(M.K.)

Možda ste propustili...

UČENICI INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKE ŠKOLE VIROVITICA

Dravskoj priči donirali presadnice cvijeća

AUSTRALSKA DOBRA PRAKSA

Edukacija: Briga o starijim osobama

Najčitanije iz rubrike