TvObzor
NOVA IMENA OUTLOOK FESTIVALA

Madlib, Pete Rock i Moodyman
Objavljeno 20. ožujka, 2015.
Posebna glazbena poslastica bit će svakako desetosatni program nazvan Madlib Carnival u kojem će legendarni hip-hop producent Madlib ugostiti Petea Rocka, J Rocca, Moodymana i Benji B-a

Osmu sezonu zaredom na prekrasnu hrvatsku obalu vraća se Outlook festival, vodeći svjetski festival bass glazbe i sound system kulture te od 2. do 6. rujna dovodi najbolje od globalne dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, dubstep, house i srodne glazbene scene. Outlook dinamično kreće s koncertom otvorenja u pulskoj Areni 2. rujna, a zatim ponovno osvaja zapanjujuću austro-ugarsku tvrđavu Punta Christo, poluotok Štinjan s pogledom na Nacionalni park Brijuni, festivalski kamp i plažu te mnogobrojne party brodove. Poznat po izvrsnom odabiru izvođača, Outlook festival upravo je objavio i drugi val imena koja stižu ovo ljeto u Hrvatsku.

The Madlib Carnival: Madlib, Pete Rock, J Rocc i Moodyman; zatim Dusky, Shy FX, Congo Natty feat. Congo Dubz i Tenor Fly, George Fitzgerald, Loefah, BADBADNOTGOOD, Kate Tempest, Yung Lean, Araabmuzik, Toddla T nova su imena dodana na dugačak popis izvođača Outlook festivala 2015.

Glazbena poslastica

Posebna glazbena poslastica bit će svakako desetosatni program nazvan Madlib Carnival u kojem će legendarni hip-hop producent Madlib ugostiti na pozornici svoje glazbene prijatelje kao što su Pete Rock, J Rocc, Moodyman i Benji B.

Madlib je živuća glazbena legenda, hvaljeni hip-hop DJ, producent, MC i suradnik mnogih velikih imena poput Erykahe Badu i Peanut Butter Wolfa. Outlook festival je osmislio poseban glazbeni program, savršeno glazbeno okruženje za ovu istinsku legendu hip-hopa. Madlib i Outlook tim zajedno su došli na ideju Madlib Karnevala u kojem će se kroz deset sati glazbe na pozornici izmijeniti Madlibovi prijatelji; najdraži producenti i DJi kako bi publici pokazali ono u čemu su najbolji. Pete Rock, J Rocc, Moodyman i Benji B samo su neka od zvjezdanih imena koja će se pridružiti Madlibu u ovom ludom, glazbenom putovanju.

Vrhunska house i techno imena

Outlook će i godine publici servirati sjajan izbor house i techno imena. Jedan od njih je svakako duo Dusky, koji su se u samo tri godine dokazali kao jedni od predvodnika britanske underground scene. Kandidati za BBC Essential Mix godine, zvijezde naslovnice DJ magazina, prvo ime u klubovima poput berlinskog Berghaina i londonskog Fabrica, tajna Dusky uspjeha leži u stalnom napretku i univerzalnom zvuku koji osvaja sve koji ga čuju. George Fitzgerald jedna je od najistaknutijih britanskih figura na house i bass crossover sceni. Ovaj DJ i producent s berlinskom adresom u travnju će objaviti i svoj dugoočekivani album prvijenac “Faded Love”.

Outlook slavi svoj osmi rođendan od srijede, 2. rujna do nedjelje, 6. rujna

LINE-UP IZ SNOVA

Na dugi popis Outlook izvođača stižu još Applebottom, Kurupt FM, Matt Jam Lamont, Soom T, Logan Sama, Flako, Seven Davis JR, Dubkasm, Kenny Knots, Necessary Mayham, Ishan Sound, H15 Ghost i Boofy. Oni će se pridružiti do sada objavljenim izvođačima: Run The Jewels, Boy Better Know, Wiley, Noisia, Flatbush Zombies, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Digital Mystikz, DJ EZ, Goldie, Mount Kimbie (DJ set), Cutty Ranks, David Rodigan, Protoje & The Indiggnation, Tippa Irie i mnoga druga

Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike