Mozaik
PROLJETNA GLAZBENA ČAROLIJA U VINKOVCIMA

Ivo Gamulin Gianni nastupa sutra
u Gradskom kazalištu “Joza Ivakić”
Objavljeno 19. ožujka, 2015.

Naš proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni održat će sutra, u petak, 20. ožujka gala koncert u Vinkovcima, u Gradskom kazalištu “Joza Ivakić”, s početkom u 20 sati. Bit će to koncert u povodu početka proljeća, na kojem će Gianni svojoj publici darovati koncertni program klasika i evergreena, ljubavnih pjesama i talijanskih kancona.

Karizmatični tenor Ivo Gamulin Gianni podrijetlom je s Hvara, a stalni je član ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. U svojoj bogatoj pjevačkoj karijeri ovaj je miljenik ženske publike i naš ponajbolji tenor održao niz gala koncerata sa svjetskim pjevačkim divama, a među njima su i Anna Oxa, Natalie Cole, Gloria Gaynor, Dionne Warwick i Pastora Soler. Poznat je i po duetima s Doris Dragović, Radojkom Šverko, Majom Blagdan i drugim velikim imenima domaće estrade.

Na koncertu Ive Gamulina Giannija u Vinkovcima gostovat će i mlada zvijezda u usponu iz Požege, sjajna Bruna Oberan, trenutno jedna od zapaženijih natjecateljica u glazbenom showu “The Voice”.

Giannijev repertoar koji je pripremio za koncert u Vinkovcima istinski je neodoljiv i lepršav, u njemu će svatko pronaći svoje omiljene skladbe. Bit će tu neizostavni Giannijevi hitovi “Ljubav to si ti”, “Molitva”, “Aleluja” te skladbe “Amigos Para Siempre”, “Besame Mucho”, “Time to Say Goodbye”, “Parla Piu Piano”, “O Sole Mio” i mnoge druge svjetske uspješnice. Ivu Gamulina Giannija prati njegov stalni bend sastavljan od akademski obrazovanih glazbenika.M.Kokaj

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike