Regija
16. MEMORIJALNI KUGLAČKI TURNIR ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE

Natjecali se klubovi iz 6 gradova
Objavljeno 19. ožujka, 2015.

POŽEGA – U Gradskoj kuglani u Požegi odigran je 16. Memorijalni kuglački turnir “A. Obradović – D. Jaroš” za slijepe i slabovidne osobe u organizaciji ŠUS Zlatna dolina Požega. Turnir je ujedno bilo i odigravanje 5. kola 1. HKL za slijepe, a na natjecanju je sudjelovalo 6 klubova iz Zagreba, Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke, Karlovca i Požege. Natjecanje je održano u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji za sve tri kategorije B1 (slijepi), B2 osobe s ostatkom vida do 30 posto i B3 osobe s ostatkom vida od 50 posto. Turnir je otvorio dogradonačelnik Darko Puljašić.

U B1 kategoriji muški 1. je mjesto zauzeo Stojan Bjelajac iz Osijeka, 2. Stjepan Đunđek iz Zagreba, 3. Ranko Milutinović iz Slavonskog Broda. U B2 kategoriji 1. je bio Darko Sarapa iz Osijeka, 2. Vilijam Jelušić iz Rijeke, 3. Milutin Topić, također iz Rijeke. U B3 kategoriji prvo mjesto je osvojio Mario Muškardin iz Rijeke, drugo Mirko Štajdohar iz Zagreba, treće Zlatko Vučenović iz Rijeke.

U B1 kategoriji ženski bila je jedna natjecateljica iz Zagreba Petra Deša, u B2 prva je bila Evica Šerfez iz Slavonskog Broda, druga Željka Peška iz Požege, i treća Nervina Mehulić iz Zagreba. U B3 kategoriji žene prva je bila Ruža Markešić iz Zagreba, druga je bila Ana Čunović iz Karlovca, a treća Dragica Jurčević.

Ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa iz Zagreba, drugi je bila ekipa iz Rijeke, treća iz Osijeka, a četvrto mjesto je pripalo ekipi iz Požege. (AGM Kruna)

Možda ste propustili...

U UTORAK OD 16 DO 18 SATI

Darivanje krvi u OŠ Petrijevci

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

BARANJSKA BICIKLIJADA

U subotu starta 8. Deer & Bike

Najčitanije iz rubrike