Regija
TREĆI DAN OTVORENIH VRATA U DJEČJEM VRTIĆU U ĐAKOVU

Šivali pregače za humanitarnu akciju
Objavljeno 18. ožujka, 2015.

ĐAKOVO – Dječji vrtić Đakovo treću godinu zaredom otvorio je vrata u sve tri svoje vrtićke kuće – u Botićevoj, Mažurancu i na Vili. Ravnateljica Gordana Stjepanović ističe kako njihov vrtić pohađa čak 260 mališana.

– Dan otvorenih vrata postao je već tradicija. Tog dana k nama dolaze roditelji naše dječice, bake i djedovi, rođaci, i svi se oni uključe u radionice koje se toga dana organiziraju. Ove godine prvi put u Botićevoj imamo promjenu, naime roditelji šiju male pregače koje će se prodavati na humanitarnoj akciji “Dobro je činiti dobro”, kaže ravnateljica Stjepanović.

Zanimljivo je bilo razgovarati s mališanima koji su ponosno sjedili pokraj svojih roditelja, pomažući im u izradi detalja, ukrašavanju pregači, izradi papirnatih tulipana. Rado su pozirali i ispred našeg objektiva. Inače, na simpatičnim pregačama nalaze se leptirići, bubamare, ribice, patkice, jagodice, odnosno prema imenima koja nose skupine u trima vrtićkim kućama.

Jučer smo u vrtiću u Ulici Luke Botića zatekli brojne odrasle koji su se bar na trenutak vratili u vrijeme djetinjstva sa svojom dječicom, ili čak unucima. Neki od roditelja danas u vrtić dovode svoju dječicu, a i sami su svojevremeno išli u isti vrtić.M.Muškić

Možda ste propustili...

AUSTRALSKA DOBRA PRAKSA

Edukacija: Briga o starijim osobama

SKUPŠTINA UDVDR-A DONJI MIHOLJAC

Članstvo udruge raste, no nema mlađih članova

NA KROVOVE POGONA POSTAVLJENA SUNČANA ELEKTRANA, JEDNA OD NAJVEĆIH U SLAVONIJI I BARANJI

Grad-Export na struji će godišnje uštedjeti 140.000 eura

Najčitanije iz rubrike