Regija
IZBORI U PETLOVCU

Milan Knežević: Volonterizam i briga o djeci i obitelji
Objavljeno 6. ožujka, 2015.

BARANJSKO PETROVO SELO - Načelničke kandidature prihvatio se i Milan Knežević (50) iz Baranjskog Petrovog Sela, i to kao kandidat HDZ-a. Doduše, bavljenje politikom nije mu strano, jer je bio član petlovačkog Općinskog vijeća u proteklom mandatu. Na izbore izlazi sa zamjenikom Daliborom Perinom, članom HSS-a. Zanimljivo je kako njih dvojica ukupno imaju čak petero djece, Knežević troje (trojke od 13 godina), a Perin dvoje. Upravo na djeci i obitelji grade svoj program.

- Kandidaturu sam prihvatio jer želim bolje svojoj, ali i svoj ostaloj djeci u općini Petlovac - kaže Knežević naglašavajući kako nema političkih ambicija kao ostali kandidati. Na mjestu načelnika, kao i Perin na donačelničkom mjestu, radit će volonterski, a novac za plaće upotrijebit će za stipendije, nabavu školskih knjiga i slično.

- Bit je našeg programa briga o ljudima. Planiramo niz projekata koji neće ostajati samo na predizbornim obećanjima - tvrdi, naglašavajući kako su predsjednički izbori bili svojevrsni lakmus, jer je Kolinda Grabar-Kitarović na području općine uvjerljivo pobijedila.

Knežević je, inače, pričuvni časnik HV-a, u vojnoj mirovini. Bio je dragovoljac Domovinskog rata, zapovjednik izviđačkog voda '91. i '92. godine te zapovjednik satnije. Predsjednik je, naime, mjesne Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata te tajnik MO Baranjskog Petrovog Sela. (I.G.)

Možda ste propustili...

KOMUNALNI POGON OPĆINE FERIČANCI 2023.

Prihodi pet puta manji od rashoda

Najčitanije iz rubrike