Sport
PREDSTAVLJENA WEB-STRANICA

Sve o Osijeku 06 na jednom mjestu
Objavljeno 4. ožujka, 2015.

OSIJEK – Posljednjih godinu dana ženski odbojkaški prvoligaš s Drave znatno je osnažio promidžbene klupske aktivnosti. No nešto je ipak nedostajalo, ali od sinoć slika je potpuna. ŽOK Osijek 06 otvorio je službenu web-stranicu, čiju izradu potpisuje poznata osječka tvrtka za razvoj softvera Mono, koja svoje znanje izvozi u 70 zemalja diljem svijeta.

- U današnje vrijeme predstavljanje web-stranice i nije neka novost, ali ova priča i suradnja ipak zaslužuju pozornost. Akciju smo realizirali s tvrtkom koja je u ovim teškim vremenima uspješni gospodarski subjekt i koja dolazi iz našeg grada. Osim toga, ovime smo dodatno osnažili naš vizualni identitet, o našem klubu sada se zaista mogu saznati sve informacije. Od seniorske ekipe pa do škole odbojke - rekao je jučer na predstavljanju web-stranice klupski predsjednik Toni Brdarić.

S njim u društvu bio je vlasnik tvrtke, Denis Sušac, inače bivši košarkaš osječkog prvoligaša, sredinom 90-ih godina, koji je naglasio da na ovaj način Mono daje svoj doprinos razvoju sporta u gradu na Dravi, koji u teškim vremenima ipak preživljava i opstaje. Potom nas je stranicom proveo dizajner Mihael Tomić, nakon čega su je igračice Osijeka 06 zajedničkim pritiskom na tipku i službeno pustile u rad. Stoga od sada sve što vas zanima o radu i djelovanju Najljepšeg kluba u gradu, možete pronaći na adresi www.zokosijek06.hr. N. Benčina

Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

SEDMO IZDANJE KUPA GRADA OSIJEKA U MAČEVANJU

Članovi MK Dmitar Zvonimir skupljali su iskustvo, ali i medalje

Najčitanije iz rubrike