Regija
GRADI SE STAMBENO-POSLOVNI CENTAR ESSEKER GRUPE

Za luksuzno opremljene stanove
u Županji - 925 eura za kvadrat
Objavljeno 5. ožujka, 2015.

ŽUPANJA – Esseker grupa iz Osijeka investitor je stambeno-poslovnog centra u Ulici dr. Franje Račkog u Županji. Radi se punom parom i gradilište poprima konture reprezentativnog objekta koji će tom dijelu grada dati poseban štih jer će se, osim visokoj kvaliteti gradnje same zgrade, puno pozornosti dati i uređenju okoliša. Esseker grupa nedovršenu građevinu kupila je preko javnog natječaja, a vlasnik i direktor Alexander Hrkač odlučio je da će objekt zadržati stambeno-poslovnu namjenu, ali će imati jednu etažu manje.

- U sklopu centra nalazi se 36 stanova i 1350 kvadrata poslovnog prostora za koji postoji veliki interes i već su dogovoreni najmoprimci. To je bio temelj zašto smo ušli u investiciju, da zatvorimo našu konstrukciju s poslovnim prostorima i najmoprimstvom - kaže Zvonimir Novak, voditelj projekta. Uskoro će biti oglašena prodaja stanova, a u ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

- Za početak je utvrđena cijena od 925 eura za četvorni metar u izvedbi ključ u ruke - pojašnjava Novak. Stanovi će biti sagrađeni i opremljeni prema visokim standardima i što se tiče kvalitete ugrađenog materijala, izolacije i energetske učinkovitosti. O svim se segmentima, kaže, Novak, vodi računa i stanovi će po kvaliteti biti daleko iznad standarda koji se danas nude na tržištu. Luksuzno opremljeni stanovi sadrže protuprovalna ulazna vrata, videoportafon, klima-uređaj, visokokvalitetan parket, vrhunsku podnu i zidnu keramiku, unutarnju stolariju, vanjsku PVC stolariju, sanitarije i armature prve klase, inoks stubišne ograde, pojačanu toplinsku i zvučnu izolaciju, satelitski i zemaljski RTV priključak i zasebna brojila za energente. Postoji i mogućnost kupnje stana u visokoj roh-bau izvedbi (nedostaje keramika, sanitarija, podne obloge i razvod grijanja) po još povoljnijim cijenama. Esseker grupa kupcima se trudi izići u susret pa su i završni radovi u stanu u cijelosti prema želji kupca. Stambeno-poslovni centar bit će završen u rujnu kada se planira puštanje u rad poslovnih prostora koji su već razgrabljeni. Stanovi će biti i ranije useljivi.

- Zbog ugovora kojima je to definirano ne smijemo izlaziti u javnost s imenima najmoprimaca poslovnih prostora, ali bit će tu lanac široke potrošnje, kozmetički asortiman..., u svakom slučaju poznati trgovački lanci i marke i poslovni uredi - kaže Novak. Najavljuje da će za desetak dana zaživjeti web-stranica (www.spc-zupanja.com) na kojoj će zainteresirani moći dobiti sve informacije o Centru s 3D vizualizacijom poslovnih prostora i stanova.M.Lešić Omerović

Postoji i mogućnost kupnje stana u visokoj roh-bau izvedbi po još povoljnijim cijenama

Možda ste propustili...

NOVI USPJEH MLADOG POVJESNIČARA

Ivano Bocor drugi put državni prvak

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

Najčitanije iz rubrike