Sport
BOKSAČI OSIJEKA U "AKCIJI"

Odlična uvertira uoči osječkog 2. kola
Objavljeno 3. ožujka, 2015.

Boksači Osijeka imali su krajem prošloga mjeseca dvije aktivnosti. U Koprivnici su nastupili na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore, a u Mohaču na međnarodnoj boksačkoj reviji. U Koprivnicu na PH s trenerom Brankom Klasićem otputovao je mlađi senior Dušan Stojanović (69kg), a u Mađarsku s trenerom Matkovićem juniori: Bruno Gajić (46kg), Dominik Gubo (60kg), Dominik Šiketanc (63kg), Mateo Brekalo (70kg), te seniori: Marijan Rajič (75kg) i Zvonimir Rebolj (81kg).

Dušan Stojanović u Koprivnici se okitio brončanom medaljom, dok su zapažene nastupe imali i Osječani koji su sudjelovali na reviji „Busokup“ u Mohaču. Od petorice boksača pobjede nisu ostvarili jedino Marijan Rajič i Dominik Šiketanc, koji su izgubili od mađarskih boraca na bodove, u neizvjesnim borbama. Od Osječana pobjedu na bodove ostvario je Zvonimir Rebolj, pobijedivši Mađara Balogha Adama, Mateo Brekalo prekidom u 1. rundi nakon borbe s domaćim borcem Milanom Balogom, te debitant Dominik Gubo koji je svladao Mađara Jakaba Pala, na bodove. Dominik Gubo koji je lani tek završio Školu boksa debitirao je u Mohaču u sjajnom meču zaradivši osim pobjede i pokal za najborbenijeg sudionika.

Sve navedeno odličan je uvod i priprema za 2. kolo Hrvatske boksačke lige koja se u nadolazećem vikendu održava u Osijeku. Organizator je BK Osijek, a kolo će se održati u dvorani Gradski vrt, u nedjelju, s početkom u 14 sati. K.Lacković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana