Mozaik
GASTRO MANIFESTACIJOM POČEO TJEDAN PORINOVIH DOGAĐANJA

Meri Cetinić i Slavko Sobin u
humanitarno-kulinarskoj manifestaciji
Objavljeno 2. ožujka, 2015.

Na zajednički poziv organizatora Porina i splitskog sajma GAST odazvali su se brojni Splićani. Na druženju su pjevačica Meri Cetinić i glumac Slavko Sobin s kuharima restorana Biberon pripremali slasne torte i kolače.

U samo pola sata pojele su se sve delicije, a kako su Splićani bili pozvani da za svaku porciju torte daju dobrovoljni prilog za udrugu Most, prikupila su se i značajna novčana sredstva. Meri i Slavko kao specijalni gosti dobro su se snašli 'u kuhinji', a glumac je pokazao da je iznimno vješt u dekoriranju slastica.

- U životu je najvažnije pomoći nekome, zato slobodno dođite i isprobajte naše delicije - rekao je Sobin, i zajedno s Meri pozvao Splićane da im se pridruže u ovom humanitarno-kulinarskom projektu.

Posjetitelje je pjevanjem zabavila Michelle Rowsell, koja se zbog ljubavi prema Splićaninu ondje i preselila. Na sajmu je bio i direktor marketinga Porina Tonči Barišić, koji ističe kako će se idućih tjedan dana organizirati razna glazbena, filmska i tematska događanja koja će sigurno obogatiti noćni život Splita.

Ovom gastromanifestacijom počeo je tjedan Porinovih događanja, a finalna glazbena svečanost bit će 6. ožujka, u Spaladium Areni.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike