Zdravlje
UDRUGA DOBRE NAVIKE NAJAVLJUJE

HYL radionica “Volite sebe”
Objavljeno 2. ožujka, 2015.

Osječka udruga Dobre navike organizira u subotu, 7. ožujka, od 10 do 14 sati, radionicu Iscijelite svoj život - Volite sebe po metodi Louse Hay.

“Nakon dugogodišnjeg savjetodavnog rada, vođenja stotina radionica i intenzivnih programa učenja diljem zemlje i svijeta otkrila sam da samo jedna stvar liječi: ljubav prema sebi. Začuđujuće je kako život svaki dan postaje bolji kada ljudi počnu voljeti sebe. Osjećaju se bolje. Dobivaju posao koji žele, imaju dovoljno novca. Njihovi se odnosi i veze ili unapređuju ili raspadaju ako su loši te se započinju novi. Vrlo jednostavno: voljeti sebe. Kritizirali su me da sam i previše jednostavna, ali otkrila sam da su jednostavne stvari obično i najmudrije.“ Louise Hay

Kako kaže Louise Hay, ljubav prema sebi zaista je iscjeljujuća. Svatko od nas ima jedinstvenu ulogu na Zemlji, ali kada smo prekritični ta slika nam je nejasna. Nevoljenje i neprihvaćanje sebe je navika, a navika se može mijenjati. Mijenjanjem naših misli možemo promijeniti odnos prema samima sebi. Nećemo potpuno zavoljeti sebe u jednom danu, ali se sa svakim danom možemo voljeti nešto više. Ova radionica će vam pomoći osvijestiti ograničavajuće obrasce ponašanja i osloboditi ih se, potaknuti bezuvjetno prihvaćanje sebe i preuzimanje odgovornosti za osjećaj ljubavi u svom životu. Louise Hay poručuje da je jedan od najvažnijih zadataka, dok smo na ovom planetu, voljeti sebe, a zatim voljeti druge. Iscjeljenje pojedinca vodi k iscjeljenju planeta. Radionicu vodi licencirana HYL trenerica Lidija Banai. Cijena radionice je 300 kuna. Dodatne informacije možete dobiti na mob. 098/186 8149 ili mail lidija.banai@gmail.com. Prijave za radionicu su obvezne, s obzirom na to da je broj mjesta ograničen. (J.Kn.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike