Crna kronika
DESET NESTALIH OSOBA U SEDAM DANA U RH

Već tjedan dana traga se
i za troje maloljetnika
Objavljeno 28. veljače, 2015.

Deset je novih imena na tjednoj listi Nacionalne evidencije nestalih osoba u Hrvatskoj. Maloljetna Ivana Jurković (17) visoka je 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Njezin trag se gubi u ponedjeljak kada se udaljila sa svoje sisačke adrese. Traga se i za Amelom Kebić (18). Djevojka je visoka 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu i srednje je građe. Ona se traži od četvrtka, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu i crne hlače. Traje potraga i za Predragom Marinovićem (49) koji je nestao u Zagrebu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

S adrese Svetog Mateja u Zagrebu nestao je 15-godišnji Goran Oršoš, koji je visok 160 centimetara, ima gustu smeđu kosu, smeđe oči i slabije je građe. On je nestao još prošlog petka i bio je odjeven u tamnu jaknu, traperice i plave tenisice. Ne zna se gdje je i Anita Udorović (16), koja je visoka 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je građe. Zadnji je put viđena u u Karlovcu.M.Bugarić

ZA STARICOM TRAGA HGSS

Traje potraga i za 80-godišnjom Smiljanom Svalina, koja je posljednji put viđena prošle subote kada je otišla iz kuće u Otočcu. Starica je visoka 180 centimetara, ima ravnu sijedu kosu i srednje je građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu majicu s kapuljačom, ispod koje je imala bijelu majicu te crni donji dio trenirke. Za nestalom ženom već danima tragaju i Hrvatska gorska služba spašavanja. Ne zna se gdje je i Ivan Ugrin (26), koji je visok 194 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je građe. Posljednji na listi nestalih je Vid Vincek (56), koji je visok 190 centimetara, ima riđu kosu i srednje je građe. Zadnji puta je viđen u Zagrebu.

Možda ste propustili...

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

Najčitanije iz rubrike