Osijek
ODBOR PROJEKTA “MOĆ PROMJENE MLADIH”

Unaprijediti komunikaciju s medijima
Objavljeno 28. veljače, 2015.

U okviru projekta “Moć promjene mladih” u četvrtak se u Udruzi za rad s mladima “Breza” sastao Koordinacijski odbor koji okuplja sve relevantne dionike nadležne za rješavanje problema djece i mladih u riziku, u čijem je sastavu i predstavnica Glasa Slavonije.

Ovaj je zanimljiv susret okupio predstavnike Centra za socijalnu skrb, Osječke kreativne kućice “Dokkice”, Grada Osijeka, Doma za djecu “Klasje”, Doma za odgoj djece i mladeži, Zavoda za zapošljavanje, udruge “Auxillium” i druge, a među kojima su bili i novinari. Cilj je ovoga susreta bio razgovarati o tome kako unaprijediti komunikaciju između ustanova i udruga s medijima. Zanimljivim i dinamičnim razgovorom te iznošenjem konkretnih problema i prijedlogom rješenja okupljeni su zaključili kako je obostrano uvažavanje i otvorena suradnja temeljena na povjerenju nužna za kvalitetno izvješćivanje javnosti.

Inače, ovo je četvrti susret u okviru spomenutog projekta čiji je nositelj udruga “Breza”, a voditeljica radionice bila je projektna menadžerica Snježana Kovačević. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike