Sport
OSJEČKE RUKOMETAŠICE BEZ LIJEVOG KRILA

Ivona Guskić zbog ozljede
gležnja pauzira dva mjeseca
Objavljeno 26. veljače, 2015.

Rukometašice Osijeka prošli su vikend nastavile seriju poraza i u Sesvetama. Osječanke su kod Sesvete Agroproteinke i četvrti put uzastopno izgubile, i to opet više nego uvjerljivo (36:18). Iako je trener Zdravko Lovač uoči tog dvoboja priželjkivao da obrana suparnice limitira na ispod 30 pogodaka, a da se napad konačno probudi, ništa mu se od toga nije ispunilo. Mlada je osječka ekipa još jednom imala veliki broj tehničkih pogrešaka (čak 20), i time dodatno olakšala posao Sesvećankama.

- Sve je ovo već viđeno u prijašnjim utakmicama. Već u prvom poluvremenu pala nam je koncentracija te smo praktički ničim izazvani radili tehničke pogreške i time omogućili domaćim igračicama lagane pogotke iz kontranapada. Inače Sesvećanke nisu poznate po kontrama, obično ih imaju nekoliko, a protiv nas čak deset. Uz to, u prvih 20 minuta zapucali smo tri sedmerca pa umjesto da smo na odmor otišli s tri-četiri pogotka zaostatka, bili smo na - minus devet. A onda smo u nastavku u žurbi napravili još veće pogreške. Jedine dobre stvari iz tog susreta je devet izborenih sedmeraca i sedam obrana Danice Delić u prvom poluvremenu - prisjetio se Lovač teškog stradavanja u Sesvetama, gdje je osim bodova ostao i bez lijevog krila.

- Ivona Guskić ozlijedila je desni gležanj, napukla joj je lisna kost te je dobila longetu, nakon koje će i gips. Slijedi joj sigurno bar dvomjesečna stanka pa je za nju praktički prvenstvo završeno. Tu problemima nije kraj, jer zbog upale tetiva posljednji trening nije odradila ni Mirta Špoljarić, pa ću morati dobro “kemijati” oko sastava za gostovanje kod Lokomotive - rekao je trener osječkog prvoligaša. G. Roguljić

Možda ste propustili...

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

Najčitanije iz rubrike